Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Kahvaltıda boşluğu gördü peynir-zeytini pakete soktu 

İSTANBUL - Hızlı yaşam koşullarında unutulan kahvaltı kültürünü "hazır kahvaltı" ile hatırlatmayı hedefleyen AVK Grup Kahvaltımm, 6 aylık deneyimine rağmen kısa sürede yol almış görünüyor.

"İki poğaça bir çay fiyatına" kahvaltı paketi sunduklarını belirten şirketin kurucusu Hülya Kanbur, sektörde bu yönde bir boşluğu doldurduklarını söyleyerek, "Yaptığımız bir çok araştırma sonunda dünyada ve Türkiye'de hazır paket kahvaltılık oluşturan, buna birde raf ömrü verebilen yerli sermayeli tek firmayız" dedi. Kanbur, ürünün 6 aydır piyasada olduğunu ve büyük ilgi gördüğünü söyledi."Hazır kahvaltı paketimize 'yüz güldüren ürün' diyoruz çünkü, müşterilerimiz ürünü ilk gördüklerinde önce gülüyor ve sonra 'işte bu' diyorlar. Tüm küçük ölçekli üretim yapan firmaların üretim anlayışını daha kaliteli daha sağlıklı bir hale getirebilecek rol model olmayı planlıyoruz" yorumunu yaptı.

Hazır kahvaltı paketi uygulamasının, başlangıç noktasını sabahları kahvaltı için küçük bütçeler ayıran ve çok fazla zamanı olmayan insanlar için başlattıklarını söyleyen Kanbur, sektörde çok büyük bir açık olduğunu vurguladı. Kanbur, "Ürünümüzün kendini taşıdığı nokta çok geniş bir kitleyi kapsadı ve inanılmaz bir boşluğu doldurdu. Sektörde şu anda kültür gezileri, taşımacılık yapan turizm firmaları, devlet kurumları ve çeşitli dünya markası cafeler ile çalışıyoruz" diyerek, dünyaca ünlü Lavazza ile çalıştıklarını, görüştükleri cafe'ler de olduğunu kaydetti.

Sektöre girmeden önce bir yılı aşkın süre Ar-Ge ve altyapı faaliyetleri ile uğraştıklarını söyleyen Kanbur, ciddi yatırımlar yaptıklarının altını çizdi. "Ürün tedariklerimizi birkaç grupta sağlıyoruz. Tüm ürünler bilinen markalardan oluşuyor Ayrıca üretim alanını gezmediğimiz, hijyen şartları kontrol etmediğimiz, ilgili Bakanlıklardan izinleri alınmamış hiçbir ürünü kullanmıyoruz" diyen Kanbur, "Gerek diyetisyenlerin gerek güne sağlıklı bir şekilde başlamak isteyen her insanın 7 çeşit kahvaltıya bu kadar uygun fiyatlarda ulaşabilmesini sağlamak misyonumuz oldu" açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

http://www.kobiden.com/

Ekleme Tarihi
29.04.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Kahvaltıda boşluğu gördü peynir-zeytini pakete soktu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız