Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Finansbank’tan TMO ödemelerine özel banka kartı: “CardFinans Tarım” 

Tarım sektöründeki ihtiyaçlara yönelik birçok yenilikçi ürün ve hizmeti müşterilerine sunan Finansbank, Toprak Mahsülleri Ofisi’ne (TMO) ürün satan üreticilerin tahsilatını CardFinans Tarım banka kartı ile kolaylaştırıyor. CardFinans Tarım sahipleri, ürün teslimatının ardından TMO ofisine tekrar gitmeye gerek kalmadan, ürün bedellerini ofis tarafından ilan edilen standart ödeme tarihinden ortalama on gün daha erken alabiliyor. 
 
Üreticiler, yurt genelinde diledikleri Finansbank şubesine başvurarak, TMO ödemeleri için hesap açtırabiliyor ve ilk yıl için hesap işletim ücreti ödemeden CardFinans Tarım kart sahibi olabiliyor.  Kart sahibi üreticiler, ürün bedellerini tüm Finansbank şubelerinden, Nakit24/Nakit24 Ekstra’lardan ya da diğer tüm banka ATM’lerinden çekebiliyor. 
 
CardFinans Tarım kart sahipleri tüm banka POS’larından alışveriş yapabilirken, Finansbank üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde ParaPuan kazanabiliyor ve kazandığı Parapuan’lar ile bedava alışverişin keyfini çıkarabiliyor.
 
Tarım Kredileri Paketi ile üreticilere özel avantajlar
 
Finansbank CardFinans Tarım Kart ile TMO tahsilatlarında kolaylık sağlanmasının yanı sıra üreticilere, tarımsal faaliyetlerini etkin bir şekilde yürütebilmeleri için çok özel avantajlar da sunuyor. Tarımsal üretim yapan üreticiler için geliştirilen Tarım Kredileri Paketi’nde;  üretim maliyetinin yüzde 85’ine varan kredi imkanları, 7 yıla varan vade seçenekleri bulunuyor. 
 
Finansbank, üretimin başlangıcından hasata ve hatta pazara kadar üreticinin yanında olmayı hedefleyen dinamik ve uzman kadrosu ile besicilikten, arıcılığa, balıkçılıktan, bitkisel üretime kadar 29 farklı seçenekte tarıma özel kredi seçenekleriyle üreticinin yanında olduğunu gösteriyor.
 

Ekleme Tarihi
20.05.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Finansbank’tan TMO ödemelerine özel banka kartı: “CardFinans Tarım”




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız