Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Dünyanın en büyük yağ organizasyonu olarak gösterilen ve Amerikan Yağ Kimyacıları Derneği (AOCS) tarafından 4 yılda bir düzenlenen Dünya Yağ Konferansı İzmir'de devam ediyor. 

Hilton Oteli'ne düzenlenen konferansa organizasyonun genel başkanlığını yürüten Bioactives World Forum Üst Düzey Yöneticisi Sefa Köseoğlu da katılıyor. 102 yıllık bir geçmişe sahip olan AOCS, 4 yılda bir düzenlenen bu konferanslarda bilim adamları ve endüstri kurumlarını bir araya getiriyor. Böylece yağ sektöründe son teknolojiler ve pazar oluşumları masaya yatırılıyor. Türkiye, ilk kez 1986 yılında konferansa ev sahipliği yaptı. Türkiye, 2002 yılından bu yana sürekli olarak bu konferansı düzenliyor ve ev sahipliğini yapıyor. İzmir'de düzenlenen konferansa 45 ülkeden 450'ye yakın temsilci katılıyor. Konferansta 107 tebliğ sunulacağı belirtiliyor. 


Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği Başkanı Metin Yurdagül, bu yılki konferansta yağ fiyatlarındaki artış ve buna karşı alınabilecek tedbirlerin de masaya yatırılacağını kaydetti. Konferans, 23 Haziran 2011'e kadar sürecek. (CİHAN)

Ekleme Tarihi
21.06.2011
Ekleyen Kişi
Mert KÖKER


Link: Dünya yağ konferansı İzmir'de devam ediyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız