Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

HAZIR YEMEK SEKTÖRÜ -YEMEKÇİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ BULUTOĞLU: ''5 BİN ÇALIŞANIMIZLA ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN 200 KURULUŞUNDA, HER GÜN 250 BİN KİŞİYE TAŞIMALI VE YERİNDE ÜRETİM YOLUYLA TOPLU YEMEK HİZMETİ VERİYORUZ'' 
 
ADANA (A.A) - Yemekçi Yönetim Kurulu Üyesi Levent Bulutoğlu, 5 bin çalışanlarıyla ülkenin önde gelen 200 kuruluşunda, her gün 250 bin kişiye taşımalı ve yerinde üretim yoluyla toplu yemek hizmeti verdiklerini söyledi.
 
     Bulutoğlu, düzenlediği basın toplantısında, ''Mutfağınızda tecrübe, yemeğinizde lezzet'' sloganıyla yola çıkan şirketlerinin kurulduğu günden bu yana büyümesini istikrarlı olarak sürdürdüğünü ifade etti.
     Bugün sektörüne yön veren firmalarının gelişim süreci hakkında bilgi veren Bulutoğlu, ''Fabrikalardan hastanelere, kamu ve özel kuruluşlardan üniversitelere kadar pek çok kuruma hizmet veren Türkiye'nin en büyük toplu yemek şirketi konumuna gelen firmamız hızla büyüyor. Bugün 5 bin çalışanımızla ülkemizin önde gelen 200 kuruluşunda, her gün 250 bin kişiye taşımalı ve yerinde üretim yoluyla toplu yemek hizmeti veriyoruz'' dedi.
     Firmalarının kısa zamanda sektör liderliğine taşıyan özelliğinin, ihtiyaçlara hızlı çözümler üretebilen uzman kadrosu olduğunu belirten Bulutoğlu, firmalarında hizmet verilen her sektör için ''Hastane Hizmetleri Departmanı'' ve ''Eğitim Hizmetleri Departmanı'' gibi ayrı bir departman oluşturulduğunu da kaydetti.
     Bulutoğlu, gıda mühendislerinden, diyetisyenlerden ve aşçıbaşılardan oluşan uzman ekibiyle toplu yemek hizmeti veren firmalarının asla sadece yemek hazırlayan bir kuruluş olarak algılanmak istenmediklerini bildirerek, şunları kaydetti:
     ''Biz insan sağlığı ve dengeli beslenme hedefli üretim yapıyoruz. Yemeklerde kalp damar sağlığı açısından riskli yağları kullanmıyoruz. Hizmet verdiğimiz okullarda çocuklarımızın obeziteye karşı korunması için fast food tarzı yemeklerden uzak kalmalarını sağlıyoruz. Sebze ve bakliyat ağırlıklı yemekler ile onların daha sağlıklı ve zinde bir gelişim süreci içinde büyümelerine katkıda bulunuyoruz. İşin özü sadece yemek yapıp sunmuyoruz.''
     Yemekçi Genel Müdür Yardımcısı Erdeniz Sevinç ise Türkiye çapında İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara bölge temsilcilikleriyle Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verdiklerini söyledi.
     Sevinç, Adana'da 2011 yılında ilk çeyrek ve ikinci çeyrekte yüzde 20 büyüme gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     ''Yıl sonuna kadar 2011 hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Türkiye genelinde ihaleler yıl sonu yapıldığı için yıllık büyüme hedefimizi yıl sonunda yakalamış olacağız. 2012 yılında da Adana ve Mersin'de mevcut işlerimizi koruyarak yüzde 30 civarında bir büyüme hedefledik. Hizmeti, üretim kalitesi, tecrübesi ve lezzetiyle fark yaratan bir marka olarak Türkiye hedeflerimiz dışında bölgesel büyüme hedeflerimiz de 2012 itibariyle hayata geçecektir. 145 çalışanıyla günde 4 bin 500 kişiye kaliteli lezzeti ulaştıran ve Aygaz, Soda Sanayii, Telekom, Nursan ve Birmot gibi kurumlara yemek hizmeti veren Yemekçi'nin geleceğe yönelik 8 projesi daha bulunuyor.'' 

Ekleme Tarihi
24.06.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Her gün 250 bin kişiye taşımalı ve yerinde üretim yoluyla toplu yemek hizmeti veriyoruz...




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız