Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Kuruluşu 1963 yılına dayanan Hayvancılığı Geliştirme Birliği (HAGEL), Bursalı yetiştiricilere 500 koyun dağıtacağını duyurdu.
 
    Birliğin, 2011 yılı ilk meclis toplantısı Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Bursa HAGEL ismi verilen limitet şirketin kurulması kararının alınmasının ardından meclis başkanı ve üyeler ile encümen üyeliklerinin seçimine geçildi.
    Yapılan seçimlerde Meclis Başkanlığı’na Vali Şahabettin Harput, meclis üyelikleri Ömer Demiröz, Halil İbrahim Karagöz, Recep Alabay ve Sadık Koruk’dan oluştu. HAGEL Encümen Heyeti'ne ise Ahmet Doğan, Yılmaz Öztürk, Sadık Yıldız, Hüseyin Tuğcu ve Hayati Demirel seçildi.
    HAGEL’in alınan kararlarla çok daha işlevsel ve verimli bir performans göstermesinin önünün açıldığına vurgulayan Ahmet Doğan, "Buraya kadar gelerek toplantı yeter sayısını ertelemeye gerek bırakmayacak şekilde karşılayan genel kurul üyelerimize ve çalışmalarımızda her zaman destekçimiz olan Valimiz Şahabettin Harput’a teşekkür etmek istiyorum. HAGEL olarak kısa süre içerisinde aldığımız karar çerçevesinde Bursa genelinde 500 koyun dağıtmamızın alt yapı çalışmalarını tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz. HAGEL’i kuruluş amaçlarına ve üzerine aldığı misyonu tam anlamıyla hayata geçirebilen aktif, çözüm üreten bir kurum olarak çalıştırmaya tüm hızımızla devam ediyoruz." diye konuştu.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
02.07.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: HAGEL, Bursalı yetiştiricilere 500 koyun dağıtacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız