Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Metro Toptancı Market, farklı ihtiyaç ve taleplere uygun olarak hazırladığı 5 farklı erzak paketiyle ramazan ayını karşılayacak. 

     Fiyatları 23,99 TL ile 59,99 TL arasında değişen erzak paketleri mağazalardan temin edilebileceği gibi, www.metro-tr.com adresinden ön sipariş ile de alınabiliyor. 

     Metro, temel gıda maddelerinden oluşan erzak paketlerinin yanı sıra müşterilerine özel erzak paketleri hazırlama imkanı da sunuyor. Bu sayede müşteriler kendi istedikleri ürünlerden oluşan özel erzak paketlerini de satın alabiliyor. 
 
     Metro'nun Multinet ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde ise profesyonel müşterilere limitlerini kendilerinin belirleyeceği hediye kartı imkanı sunuluyor. Metro Hediye Kartı sahipleri, Metro mağazalarından ramazan ihtiyaçlarını istedikleri ürünleri seçerek karşılayabilecek. İşletmeler bu sayede ayni yardım vergi avantajından yararlanabilecekler. 
 
     Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaptığı açıklamada, Metro'nun ramazana zamsız girdiğini dile getirerek, ''Tüketicilerin alışverişlerini toptan mağazalarından yapmaları daha avantajlı'' ifadesini kullandı. (AA)

Ekleme Tarihi
21.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Metro'dan 5 Farklı Ramazan Erzak Paketi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız