Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

El Ürünleri Pazarı’nda Ramazan bereketi

Ramazan etkinlikleri kapsamında Hamamönü’nü dolduran onbinlerce vatandaş, El Ürünleri Pazarı’na uğramadan, alışveriş yapmadan geçmiyor.
 
    Ramazan’ın üçüncü gününde de Hamamönü’nü tercih eden Ankaralılar, Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan El Ürünleri Pazarı’ndan da bolca alışveriş yapıyor. Çok yakın bir zamanda açılan Gıda Pazarı ise gün geçtikçe yeni müşteriler kazanıyor.
 
    Altındağlı kadınların, evlerinde yaptıkları yiyecekleri satabilmeleri için yakın zamanda hizmete giren Hamamönü Gıda Pazarı, gün geçtikçe satışlarını artırıyor. 
 
    İshak Ağa Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi olan Mümine Demirtaş, “İnsanlar, Gıda Pazarı’nın hizmete girdiğini henüz bilmiyorlar. Hamamönü Ramazan Etkinliği, tanıtım açısından etkili oluyor. Devamlı müşterilerimiz ise yavaş yavaş buraya alışmaya başlıyorlar.” dedi.
 
    İçli köfte, kete, su böreği, tarhana, erişte, mantı ve daha birçok şeyi günlük üretip satışa sunduğunu belirten Demirtaş, gıdaların saklandığı ve teşhir edildiği dolapların müşteriler tarafından çok beğenildiğini sözlerine ekledi.
 
    İki yıldır hizmet veren El Ürünleri Pazarı ise sürekli müşterileri ve yeni müşterileriyle Hamamönü’nün önemli alışveriş mekanı oldu. Alemdağ Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi olan ve pazarda 2 yıldır kendi tasarladığı takıları satan Fatma Karaaslan, insanların El Ürünleri Pazarı’na alıştığını, sürekli müşterileri bulunduğunu, Ramazan ile birlikte satışlarda büyük artış olduğunu söyledi. 
 
    Akşam 23.30’a kadar stantların açık olduğunu bildiren Karaaslan, “O saate kadar alışveriş yapmaya gelen oluyor. Satışlardan ve ilgiden memnunuz. Altındağ Belediyesi’nin bizlere sunduğu bu imkandan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Karaaslan, Ramazan’ın, El Ürünleri Pazarı için de bereketli olduğunu ifade etti.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
05.08.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: El Ürünleri Pazarı’nda Ramazan bereketi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız