Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Çiçek Sektörü Çalışma Grubu toplantısı yapıldı  

Çiçek Sektörü Çalışma Grubu toplantısı yapıldı 

ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Antalya Çiçekçiler Odası ve sektör temsilcilerinin katılımıyla kurulan Çiçek Sektörü Çalışma Grubu'nun ilk toplantısı gerçekleştirildi.
 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Meclis üyeleri Haluk Oğuzer ve Bilal Tarık Dede, Antalya Ticaret Borsası Çiçekçiler Komitesi Başkanı Tuncay Özden, Antalya Çiçekçiler Odası Başkan Yardımcısı Esen Kotan ve sektör temsilcileri katıldı.
 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, toplantıda yaptığı konuşmada, Antalya'da kurumların son dönemde her konuda birlikte hareket etme kültürünü benimsediklerini belirterek, bu birlikteliğin başta EXPO olmak üzere birçok dev organizasyonu Antalya'ya kazandırdığını söyledi.
 
Bu birliktelikle kentin ve sektörlerin sorunlarına daha hızlı çözümler üretilmeye başlandığını ifade eden Budak, ''Antalya'da son dönemde çok güzel bir hava yakalandı. Kurumlarımız ortak hedefler etrafında bir araya gelmeye, sorunları bütüncül bakış açısıyla tüm tarafların görüşlerini alarak çözmeye başladılar'' dedi.
 
Budak, Çiçek Sektörü Çalışma Grubu'nun, sektörünün tüm taraflarını biraraya getiren bir yapıyla sorunlara etkin çözümler bulacağını ve hedeflerini çok daha yukarılara taşıyacağını dile getirdi.
 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Haluk Oğuzer de, sektörel gelişmeleri yakından takip eden ve bu konudaki tespit ve uyarılarını meslektaşlarına ulaştırabilen bir yapı oluşturmak istediklerini söyledi.
 
Çiçekçiliğin Antalya için önemli bir sektör olduğuna dikkati çeken Oğuzer, ''Perakende ve toptan satış ile üretim, pazarlama ve ihracat iç içe geçti. Biri olmadan diğeri olamaz. Çiçekçiliğin önemli döviz getirisi olduğu unutulmamalı. Çiçek Sektörü Çalışma Grubu'nun, sivil toplum kuruluşları ve Belediyeler ile birlikte Antalya'yı daha da güzelleştirecek projeler üzerinde durmasını arzuluyoruz'' diye konuştu. 

Ekleme Tarihi
02.02.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çiçek Sektörü Çalışma Grubu toplantısı yapıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız