Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 07 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak 

Vali Toprak, Canlı Hayvan Borsası'nda incelemelerde bulundu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Canlı Hayvan Borsası'nda incelemelerde bulunarak, hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını dinledi.
 
Vali Toprak, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Ali Koçkaya ve ilgili yetkililer ile Canlı Hayvan Borsası'nda Otomatik Dezenfeksiyon Sistemi'ni inceleyerek, sistem hakkında Canlı Hayvan Borsası Veteriner Hekimi Kader İçen'den bilgi aldı.
 
Otomatik dezenfeksiyon sistemini incelemesinin ardından hayvanların bulunduğu ağılları inceleyen Vali Toprak, burada hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını dinleyerek borsanın işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Yetkililerin sorunlarına ilgisiz kaldıklarından yakınan besiciler, Vali Toprak'ı borsada görmekten büyük mutluluk duyduklarını, sorunlarını daha detaylı aktarmak için borsanın kahvehanesine davet ettiler.
 
Vatandaşların isteğini kırmayan Toprak, borsa kahvehanesine geçerek burada vatandaşların sorun ve önerilerini tek tek dinledi.
Tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden hayvan yetiştiricileri, özellikle aşılama ve küpeleme çalışmalarının en ücra köylere kadar ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Bunun yanında çeşitli sorunlar yaşadıklarını dile getiren besiciler, özellikle üretim maliyetini artıran yem ve et fiyatları hakkında Toprak'a bilgi vererek yardım istediler.
 
Besicilerin sorunlarını büyük bir titizlikle dinleyen Vali Toprak, bütün sorunları ve çözüm önerilerini ilgili mercilere ileteceğini söyledi. 

Ekleme Tarihi
04.02.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Vali Toprak, Canlı Hayvan Borsası'nda incelemelerde bulundu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız