Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Haziran 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu 

Gaziantep'te Şubat Ayında 3 Fuar Görücüye Çıkacak


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Pentex, Gapfood ve Gaptarım fuarlarının şubat ayı içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, GSO olarak sektörlerin gelişimine katkıda bulunmak, dünya pazarlarında rekabet gücünü artırmak ve tanıtımını sağlamak amacıyla fuar organizasyonları düzenlediklerini, fuarın şehirdeki hizmet sektörüne de önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Şubat ayında, Gaziantep'in, fuarlarıyla önplana çıkacağını ifade eden Konukoğlu, "Bu ay Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirerek, 09-12 Şubat tarihlerinde PENTEX 1. Penye Tekstil ve Yan Sanayi Fuarı'mızı ilk defa sektörle buluşturacağız. Türkiye'nin sektöründe ilk ve tek fuarı olma özelliğini taşıyan fuarımız, inanıyoruz ki giyim sektörüne önemli bir hareketlilik kazandıracak. Ardından, 23-26 Şubat'ta eş zamanlı olarak GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı ile GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı'nı gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Fuarlara gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını, katılımcı firma konusunda sıkıntı yaşanmadığına dikkat çeken Konukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler, bütün sektörlerimizin gelişimi konusunda çaba sarf ediyoruz. Fuarını düzenleyeceğimiz üç sektör de Gaziantep ve bölge için oldukça önemli. Artık Gaziantep her yıl sayısını artırdığı sektörel fuarlarıyla, Türkiye'de önemli yerlere geldi. Gıda ve tarım fuarımız bölgeyi Gaziantep'te buluşturma misyonunu yine sürdürüyor. Fuarlarımızda yapacağımız ikili iş görüşmeleri organizasyonları ile işbirliği fırsatları oluşacak. Akort Fuarcılık organizasyonuyla Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz fuarlarımız için çalışmalarımız oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Katılmak isteyen firmalarımız geç kalmadan bir an önce başvurularını yapsınlar. Bu fuarlarımızın da kent ve ülke ekonomisine katkılar getirmesini diliyorum." (CİHAN)

Ekleme Tarihi
06.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Gaziantep'te Şubat Ayında 3 Fuar Görücüye Çıkacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız