Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
ONUR MARKET’TEN 5 MAĞAZA BİRDEN  

ONUR MARKET’TEN 5 MAĞAZA BİRDEN

2012 yılını “Büyüme ve Atılım Yılı” ilan eden Özen Grup peş peşe 5 Onur Market mağazası açacak. Beş mağazadan ilkini Avcılar’da hizmete açan Özen Grup sırasıyla Esenyurt, Beylikdüzü 1, Beylikdüzü 2 ve Gürpınar mağazalarını açarak, toplam 150 kişiye daha istihdam sağlayacak. Özen Grup, 2012 yılında toplam 1000 kişilik yeni istihdam yaratmayı hedefliyor. 

Kurumsal kimliğini yenileyen ve ‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganını ilke edinen Onur Market, yeni mağazalarla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Yeni mağazalarından ilkini Avcılar’da hizmete açan Onur Market, 24 Şubat’a kadar 4 yeni mağaza daha açacak. 2012 yılı sonuna kadar 1000 kişiye daha yeni istihdam sağlamayı hedefleyen Özen Grup, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü 1, Beylikdüzü 2 ve Gürpınar’da açılacak olan Onur Market mağazalarında 150 kişiye istihdam olanağı sağlayacak. 5 yeni mağazayla birlikte toplam mağaza sayısını 50’ye çıkaracak olan Onur Market, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla müşterilerine sunarak, yeni mağazalar açmaya devam etmeyi planlıyor.
 
 

Yerel perakendenin öncüsü ve sözcüsü olacağız

Onur Market ile yerel perakende sektörünün öncüsü ve sözcüsü olmayı hedeflediklerini vurgulayan Özen Grup CEO’su Cemal Özen, “Kurumsal kimliğimizi yenileyerek büyük bir değişime imza attığımız 2011 yılının ardından 2012 yılını da “Büyüme ve Atılım Yılı” ilan ettik ve sektördeki iddiamızı ortaya koyduk. 10 günde peş peşe 5 mağaza açmamız da bunun en güzel kanıtı. Her yeni açtığımız mağazada ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak bize büyük bir mutluluk veriyor. Grup olarak 2012 planlarımız doğrultusunda yıl sonuna kadar açacağımız yeni mağazalarımız ile birlikte 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Yerel perakende sektöründe hızla büyümeye devam ederken tüketiciye verdiğimiz “Alışverişte Onur Sözü”nü eksiksiz yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Ekleme Tarihi
17.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Onur Market’ten 5 Mağaza Birden




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız