Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tarım Fuarının Enerjisi Shell’den 

TARIM FUARININ ENERJİSİ SHELL’DEN

Shell & Turcas, 8. AEGEANAGRI Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na “Enerji Sponsoru” olarak destek veriyor. 22 – 26 Şubat tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek olan ve 423 markanın temsil edileceği dev fuara 120 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor.


Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi* Shell & Turcas, en önemli tarım fuarları arasında yer alan 8. AEGEANAGRI Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na “Enerji Sponsoru” oluyor. Türkiye’nin en büyük 4 fuarından biri olan organizasyon, tarım sektörünün nabzını tutacak. Shell & Turcas fuarda açacağı standında Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları hakkında bilgi verecek. Tüm benzinli ve dizel araçlar için geliştirilmiş Shell’in en ekonomik yakıtları olan Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ve Shell FuelSave Diesel, kullanıcılarının yakıt tasarruf etmesine yardımcı olur.

Akıllı Mobilite ve Yakıt Tasarrufu

Shell, dünya çapında uyguladığı ‘Akıllı Mobilite’ yaklaşımı kapsamında aktif olarak müşterileri, iş ortakları ve çalışanlarını ‘daha az tüketmek ve emisyon salınımlarını azaltmak’ konusunda teşvik etmek için çalışmalar yürütüyor. Bu çerçevede 2007 yılında küresel ölçekte başlatılan FuelSave Challenge adlı program ile yakıt ekonomisi hakkında bilinçlendirme çalışmaları yapılıyor. FuelSave Sürücü Eğitim Programı kapsamında ise 150.000’den fazla kişiye yakıt tasarrufu konusunda ipuçları veren eğitimler verildi.

Türkiye’de ise Shell FuelSave Tasarruf Takımını oluşturarak, çok sayıda sürücüye tasarruflu sürüş eğitimi verildi. Tasarruf Takımı üyeleri, aldıkları eğitimi çevrelerindeki diğer sürücülere de aktarıyor. Birçok ülkeyle eşzamanlı olarak gerçekleştirilen “Dünyanın En Kalabalık Tasarruf Eğitimi” etkinliği de, yine tasarruf kavramını toplumun gündemine taşımayı başaran önemli bir çalışma oldu ve resmi Guinness Dünya Rekoru olarak onaylandı.

Giriş ücretsiz

22 - 26 Şubat tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek olan “8. AEGEANAGRI Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı” tarım sektörünün ulusal ve uluslararası ölçekli firmalarını bir araya getirecek. 17 bin metrekarelik fuar alanında 247 firma stant açacak ve 423 marka temsil edilecek. Fuara sektör temsilcileri ve çiftçiler başta olmak üzere 120 bini aşkın ziyaretçinin katılımı bekleniyor.

Fuarda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon, sulama teknolojileri, sera teknolojileri, seracılık, bağcılık, tohumculuk, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, yem, hayvancılık ve ambalaj çeşitleri sergilenecek. Fuara giriş ücretsiz olacak.

*Aylık iş ve ekonomi dergisinin her yıl düzenlediği araştırmada Shell & Turcas, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin oylarıyla 9’uncu kez “Akaryakıt Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçildi.

Ekleme Tarihi
21.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Tarım Fuarının Enerjisi Shell’den




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız