Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 10 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Organik ilaç üretimi için incelemeler yaptılar 

Organik ilaç üretimi için incelemeler yaptılar

Organik zirai ilaç üretimi imkanlarını araştırmak üzere Malatya'ya gelen Güney Koreli iş adamları Vali Ulvi Saran'ı ziyaret etti.


Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yatırım amaçlı incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Güney Kore'nin Elowın firması yetkilileri, Vali Saran'a ziyarette bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Saran, Güney Kore firmasının organik ilaç üretimi yapmak üzere Malatya Tarım Teknoparkı'nda yer almak istediğini belirterek, yatırım için gerekli kolaylığı göstereceklerini bildirdi.

Saran, şunları kaydetti:
“Ülkelerimiz arasındaki siyasi ilişkiler 1950 yılından beri sağlam ve olumlu temeller üzerinde sürekli gelişmektedir. Kore Savaşına dayanan dostluk ilişkilerimiz, her iki halk tarafından da benimsenmiştir. Dost olan ülkelerimizin ekonomik alanda daha fazla işbirliği yapmasının hem dostluğumuzun pekişmesine, hem de ülkelerimizin gelişimlerine katkı sağlayacağı açıktır. Yaptığımız çalışmalar sonucu akredite olan kayısımızın üretim sürecinde kullanılmak üzere 'organik ilaç üretimi' yapmak ve ilimiz 'Tarım Teknoparkı'nda yer almak amacıyla ilimize gelen firma yetkililerine ilimizde yatırım yapmaları konusunda gerekli kolaylık gösterilecektir.”

Güney Kore ilaç firmasının yetkilileri Kyung Koo ve Ki Hoon Park, ziyarette yaptıkları açıklamada, organik zirai ilaç üretimi yapabilmek için incelemede bulunmak üzere Malatya'ya geldiklerini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
23.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Organik zirai ilaç üretimi için incelemeler yaptılar




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız