Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

EGE TARIM SERA VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

DENİZLİ (İHA) - Bu yıl 8.'si düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, EGS Fuar Merkezinde düzenlenen törenle açıldı.
 
 

EGS Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Gülsever, ORION Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, fuarın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, tarım alanında önemli ilerlemelerin yaşandığını, hayvancılıkta da Denizli'nin bölgesel bir güç haline geldiğini söyledi. Denizli'de tarım alanında 70'e yakın ülkeye ihracat yapıldığını sözlerine ekleyen Ertekin, fuarın başarılı geçmesini temenni etti. Daha sonra ORİON Fuarcılık tarafından engelli vatandaşlara ulaştırılması için 4 adet akülü sandalye Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp'e teslim edildi.
 
 

Konuşmaların ardından fuarın açılışı Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler stantları gezerek sergilenen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Denizli'nin yanı sıra Aydın, Manisa, Afyonkarahisar, Uşak ve Muğla'dan da çok sayıda ziyaretçinin ilk günde ziyaret ettiği fuarda 247 stant açılırken, üreticiler tarım ürünlerinden ekipmanlara kadar bir çok ürünü sergiledi. Bazı ilçelerin ziraat odaları da açtıkları stantlarla yörelerinde yetişen tarım ürünlerini sergileme imkanı bulurken, 26 Şubata kadar açık kalacak fuarı yaklaşık 120 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği öğrenildi.
 
 

Ekleme Tarihi
22.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Ege Tarım Sera Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız