Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Food Sektör Dergisi 12. yılında 

Food Sektör Dergisi 12. yılında

Food Sektör Dergisi 11 yaşında. Sektörel yayıncılık konusunda 11 yıldır profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan FOOD SEKTÖR Dergisinin 65. sayısı yayınlandı.


Sidas Medya tarafından yayınlanan Food Sektör Dergisi Gıda sektörünün nabzını elinde tutuyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Şakir Sarıçay'ın yaptığı dergi alanında ciddi bir boşluğu dolduruyor. 12. Yılının ilk sayısı yayınlanan dergi yine dolu dolu hazırlandı. Bu sayıda Çay- Kahve dosyası ile okuyucusunun karşısına çıktı.

Türkiye'de düzenlenen tüm gıda fuarları ve organizasyonlarına katılan Food Sektör Dergisi alanında öncü olma özelliğini koruyor. Dergi son yıllarda yurt dışında da fuarlara katılarak değişik yabancı dillerde ilaveler hazırlıyor.

Son yıllarda uluslararası fuarlara büyük önem verdiklerini belirten Food Sektör Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şakir Sarıçay "Uzun yıllardır gıda yayıncılığı yapıyoruz. Türkiye'deki başarılarımızı yurtdışında da tekrarlamak istiyoruz. Yayınladığımız dergiler, kitaplar ve düzenlediğimiz sempozyumlar ile hem ülkemizde hem de yurtdışında adımızdan söz ettiriyoruz. 25-28 Şubat 2012 tarihinde İtalya Rimini'de düzenlenecek Sapore Gıda Fuarına kendi standımız ile katılacağız. 15-17 Mayıs 2012'de Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek World Food Gıda Fuarına İngilizce ve Rusça özel ilave hazırlıyoruz. Bu özel ilavemizi standımızdan katılımcı ve ziyaretçilere dağıtacağız. Ülkemizi yurtdışında önümüzdeki dönemde de başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz."dedi.

Food Sektör Dergisi bugün başlayan ve 15-18 Şubat tarihleri arasında açık kalacak Antalya Food Product Fuarında da kendi standında ziyaretçilerini bekliyor.

İnternet üzerinden de yayınlanan dergiye www.foodsektor.com adresinden de ulaşabiliyorsunuz.

Yayıncı kuruluş Sidas Medya aynı zamanda Akademik Gıda Dergisi ile Seyahat ve Otel İşletmeciliği dergilerini ve Ekosektör Gazetesini de yayınlıyor. Firma yayınladığı gıda kitapları konusunda da adından söz ettiriyor. Dergi aynı zamanda İzmir merkezli tek gıda dergisi olma özelliğini koruyor. 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
24.02.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Food Sektör Dergisi 12. yılında




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız