Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Konya Tarım Fuarı 

Konya Tarım Fuarı'nı 215 bin kişi ziyaret etti -Konya'da 41 ülkeden 590 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen Konya Tarım Fuarı'nın 215 bin 761 kişiyle ziyaretçi sayısında rekor kırdığı bildirildi

KONYA (A.A) - Konya 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın 215 bin 761 kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildi.

     TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde 14-18 Mart tarihleri arasında 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın, ziyaretçi sayısında rekor kırdığı belirtildi.

     Türkiye'nin ''Tarım Başkenti'' ve ''Buğday Ambarı'' Konya'daki fuara 41 ülkeden 590 firma ve firma temsilcisinin katıldığının vurgulandığı açıklamada, geçen yıla oranla yüzde 43 büyüyerek, 65 bin metrekare alanda bin 300 farklı markanın sergilendiği kaydedildi.

     Fuarla, Türk tarım sektörünün gücünün tüm dünyaya sergilendiği, verimli ticari anlaşmaların gerçekleştirildiğinin anlatıldığı açıklamada, fuar süresince Afganistan, Almanya, Avusturya, Arjantin, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Belçika, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Fas, Fransa, Filistin, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İtalya, İsrail, İspanya, Katar, Küba, Kazakistan, KKTC, Güney Kore, Kolombiya, Kosova, Libya, Makedonya, Meksika, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Şili, Ukrayna, Ürdün, Yemen, Yunanistan ve ülke genelinde 75 ilden toplam 215 bin 761 ziyaretçinin katıldığı ifade edildi.

     TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Derneği (TARMAKBİR), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı, Konya Valiliği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ve Konya Bölge Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB desteği ile düzenlenen Konya 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, 18 Mart 2011 Pazar günü sona erdi.

     Konya Tarım Fuarı'nın 2013 yılında da 13-17 Mart tarihleri arasında KTO-TÜYAP çatısı altında gerçekleştirileceği bildirildi.


Ekleme Tarihi
20.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Konya Tarım Fuarı,tuyap
Link: Konya Tarım Fuarı'nı 215 bin kişi ziyaret etti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız