Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Elif Korkmazel MEYSU OUTLET 

MEYSU OUTLET, İLK KEZ KAYSERİYE GELEN ÜNLÜ YEMEK UZMANI ELİF KORKMAZEL ‘İN YEMEK GÖSTERİSİ VE KAYSERİ YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI İLE ŞENLENDİ..

Bir yıl gibi kısa bir sürede Kayseri ve bölge illerin çekim noktası haline gelen Meysu Outlet, ünlü yemek uzmanı Elif Korkmazel'i ağırladı. Meysu Outlet ziyaretçileriyle biraraya gelen Elif Korkmazel, maharetli dokunuşları ve uzmanlığı ile ziyaretçilere pratik, hesaplı ve lezzetli yemeğin püf noktaları anlattı.


9.90 TL'e 3 KAP YEMEK

Gülsan Gıda'nın helvasından meyve suyuna kadar ürünleri kullanarak yaptığı canlı showda kadın-erkek ziyaretçilere ekonomik lezzetli yemeğin tariflerini sırlarını uygulamalı olarak gösterdi .

KADINLAR İLE KAYSERİ ERKEKLERİ YARIŞTI

İlk kez Kayseyi'ye gelen ünlü yemek uzmanı Elif Korkmazel, ayrıca kadınlarla bir yarışma da gerçekleştirdi. Erkeklerın de yarışmaya katıldığı organizasyon çok renkli ve neşeli geçti.

Etkinlik içersinde yemek yarışması olduğunu duyan Kayserili’ler Lezzetli ve marifetli elleriyle Kayseri yemeklerini yaparak hünerlerini jüriye göstermek için birbirleriyle yarıştı..

Birbirinden lezzetli kayseri yöresel yemeklerini seçerken oldukça zorlanan Jüri üyeleri; Yarışma sonucunda Muhallebi tatlısıyla Nuran Şenkalp’i 1. olarak seçtiler. Kar Lokumu ile 2. Nebiha Erhan, Tandır Böreği ile Kürşat Eynihan’ın 3. olduğu yarışmada ilk 3 Karaca’dan hediyelerle ödüllendirilirken ayrıca yarışmaya katılan herkese Meysu ve Gülsan ürünleri hediye edildi.

Ekleme Tarihi
20.03.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Meysu Outlet, bir ilk, Elif Korkmazel
Link: Meysu Outlet'te bir ilk...




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız