Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

 
 
 
'Kayseri mantısını kapıya kadar getireceğiz'
 
Selam Marketler Zinciri ve Selam Et Lokantası ile perakende sektöründe faaliyet gösteren Selam Grup, Kayseri'nin orijinal lezzetlerini kapıya kadar getiriyor.
 
45 yerel marketi bir araya getiren sanal market alışveriş portalı www.tummarketler.com ile işbirliği anlaşması yapan şirket, kurduğu 20 kişilik mobil ekiple Kayseri usulü ev mantısı, köy baklavası, gilaburu içeceği, Hatay künefesi, Osmanlı tatlısı ve pastırma gibi Anadolu'nun geleneksel lezzetlerini tüketiciye ulaştıracak.

İstanbul Fatih'teki restoranlarında ayda 3 ton mantı satışı yaptıklarını belirten Selam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Artuğ, "Kurduğumuz mobil ekiple, fast food gıdalar yerine Kayseri'nin geleneksel lezzetleri tüketicinin kapısına kadar götüreceğiz. İstanbul ile başlayan uygulamayı talebe göre farklı illerde de yaygınlaştıracağız. Orijinal Kayseri mantısı lezzetine ulaşmak için bayan çalışanlarımız elleriyle mantı açıyor. Özel bir kutu içinde saklanan mantının yanı sıra kaybolmaya yüz tutmuş pek çok lezzeti de tüketiciye sunacağız." dedi.

Türkiye genelinde 45 yerel market zincirini tek çatı altında buluşturan sanal market projesi www.tummarketler.com geleneksel Anadolu lezzetlerini de tüketicinin ayağına götürecek. Sanal market projesinin kısa sürede Türkiye genelinde yaygınlaştığını anlatan proje yöneticisi Sebahattin Gündoğdu, "Başlangıçta 12 marketin bir araya gelmesiyle kurduğumuz ortak alışveriş portalı 3 ay gibi kısa bir zamanda 45 market ve 150 şubeye ulaştı. Kullanıcı sayımız ise 20 bin kişiye ulaştı." bilgisini verdi.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
26.03.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: kayseri mantısı
Link: 'Kayseri mantısını kapıya kadar getireceğiz'




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız