Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Gıda Mühendislerine Peynirde İnovasyonu Anlattı 

GIDA MÜHENDİSLERİNE PEYNİRDE İNOVASYONU ANLATTI

Muratbey Peynirleri CEO’su Necmi Erol, Denizli’deki Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde okuyan yaklaşık 300 kişilik bir öğrenci gurubuna ‘Gıda Enstitüsü’nde İnovasyon’ konulu konferansa katıldı.


Konferansta konuşan Erol, Muratbey Peynirleri olarak İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın her yıl düzenlediği İnovasyon Ödülünü bu yıl peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi ile alan tek gıda firması olduklarını belirterek, ‘Yaptığımız Ar-Ge çalışmaları ile hayata geçirdiğimiz inovatif ürünlerle ve kurumda oluşturduğumuz inovasyonu destekleyen yönetim anlayışıyla İSO İnovasyon Ödülünü aldık. Bu ödülü almak, bizim için gurur verici’ dedi.

Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünlerle ticari avantajları artırmak için inovatif peynir ürünleri geliştirmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Erol, ‘Sürdürülebilir başarı için yenilikçi performansımızı inovatif peynir çalışmalarımızla devam ettiriyoruz, özel ürettiğimiz Naturena ürünlerimiz ile de peyniri kahvaltılık bir ürün olmaktan çıkarıp her öğün yenilecek bir hale getirdik. Gelecek günlerde de tüketicilerimize farklı ve yeni ürünler sunacağız’ diye konuştu.

Muratbey Peynirlerinin verimlilik arttırmak için yaptığı çalışmaları da anlatan Erol, kendi fabrikalarında kullandıkları makinelerin dizaynını da kendilerinin yaptığını söyledi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve Genç Gıda Mühendisi adaylarına Muratbey Naturena Parmak Serisi, Sürmeli ve Tel Peynirleri tattırarak öğrencilerin fikirlerini alan Erol’a Pamukkale Üniversitesi Gıda Kulübü Başkanı Mustafa Genç tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Ekleme Tarihi
16.04.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Gıda Mühendislerine Peynirde İnovasyonu Anlattı, Muratbey Peynirleri, CEO Necmi Erol
Link: Gıda Mühendislerine Peynirde İnovasyonu Anlattı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız