Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
ATİYE İLK KEZ DALINDAN DOMATES KOPARDI 

- ATİYE İLK KEZ DALINDAN DOMATES KOPARDI
- KUMLUCA BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ 13. TARIM VE SERACILIK FESTİVALİ İÇİN ANTALYA'YA GELEN ŞARKICI ATİYE, DOMATESİ İLK KEZ DALINDAN KOPARIP YEDİ



ANTALYA (İHA) - Kumluca Belediyesi'nin düzenlediği 13. Tarım ve Seracılık Festivali'na katılmak üzere Antalya'ya gelen ünlü şarkıcı Atiye, domatesi ilk kez dalından koparıp yedi.
 
"Budur" albümü ile büyük beğeni toplayan, "Zamansız Şarkılar" albümünde Mirkelam'la 'Nasıl Yani' şarkısını beraber seslendiren ve son olarak da Ozan Doğulu'nun albümünde seslendirdiği 'Aşkistan' şarkısı ile gündemden inmeyen Atiye, Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen 13. Tarım ve Seracılık Festivali'nde konser vermek için Antalya'ya geldi.
 
Türkiye'de örtü altı sebzeciliğinin önde gelen merkezlerinden Antalya'da Atiye, ilk kez domates serasına girdi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile birlikte seraya gelen Atiye, ilk kez elleriyle dalından domates topladı. 1988 Almanya doğumlu Atiye, seradaki domates kokusunun çok güzel olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Çetinkaya'nın kestiği domatesi yiyen Atiye, yaşadığı İstanbul'da market ve pazarlarda bundan sonra 'Kumluca Domatesi'ni soracağını belirtti.
 
Kumluca'ya geldiğinden beri herkesin domatesten bahsettiğini belirten Atiye, "Burada domatesinin ünlü olduğunu söylediler. Ben de merak edip, görmek istedim. Çok güzel kokular geliyor" dedi.
 
Belediye Başkanı Çetinkaya ise, domatesin başkentinin Kumluca olduğunu kaydetti.
 
Başkan Çetinkaya'nın kestiği domatesi yiyen Atiye, daha sonra dalında domates topladı. Domatesi de kesmeyi ihmal etmeyen Atiye, serada bulunanlara ikramda bulundu. Ziyaretin sonunda ünlü şarkıcı, sera çalışanları ile gazetecilere poz verdi.
 
 

Ekleme Tarihi
27.04.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Atiye İlk Kez Dalından Domates Kopardı,13. Tarım ve Seracılık Festivali
Link: Atiye İlk Kez Dalından Domates Kopardı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız