Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

İş Bankası çiftçiye yönelik ürün yelpazesini genişletecek
 
Suat İnce, dünyanın ve sektörün gerçeklerinden kopuk üretim modelinden ziyade bilinçli ve doğru tarım uygulamalarını desteklediklerini söyledi.
 
 


İŞ Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, İş Bankası olarak tarım sektöründe faaliyet gösteren işletmelere kullandırdıkları nakdi kredilerin büyüklüğünün, 2011 yılsonu itibarıyla 1 milyar lira seviyesine ulaştığını belirterek, 2012 yılında da bu hacmin hem sektörün hem de sektörün kredi hacminin büyüme potansiyelinin altında kalmayacak şekilde sorunsuz büyütülmesinin hedeflendiğini açıkladı.
 
Üreticilere yönelik olarak yeni kredi ürünlerinin üzerinde çalıştıklarını dile getiren İnce, çiftçilere yönelik kartlı bir ürünün de yeni ürün projeleri arasında yer aldığını ifade etti. İnce, tarım sektörüne yönelik sundukları diğer ürün ve hizmetler hakkında şu bilgileri verdi:
 
'TMO tarafından üreticilerden yapılan hububat alımları karşılığında verilen makbuz senetlerine dayalı 'TMO Makbuz Senedi Kredisi', TMO tarafından üreticilere yapılan ödemelere aracılık edilmesinde kullanılan 'Tarımsal Ürün Kart' ürünlerimiz ile de geniş bir üretici kitlesine hitap ediyoruz. Ayrıca, 'Lisanslı Depoculuk' faaliyetlerine önem veriyoruz. LİDAŞ Lisanslı Depoculuk A.Ş.'nin kurulması ile Polatlı Ticaret Borsası nezdinde başlatılan lisanslı depoculuk faaliyetleri ilk olarak İş Bankası tarafından kredilendirildi.'

Bilinçli ve doğru tarıma destek
 
İŞ Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, banka olarak üreticinin üretim, finansman, pazarlama vb. tüm kararları kendi başına aldığı, dünyanın ve sektörün gerçeklerinden belirli ölçüde kopuk olarak nitelendirilebilecek bir üretim modelinden ziyade, 'değer zincirleri' içerisinde bilinçli ve doğru tarım uygulamalarını, üretim faaliyetlerini kredilendirmeyi tercih ettiklerini dile getirdi.
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
30.04.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: İş Bankası çiftçiye yönelik ürün yelpazesini genişletecek
Link: İş Bankası çiftçiye yönelik ürün yelpazesini genişletecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız