Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
TEB’e gelen çiftçiler krediyi %40 indirimle alıyor 

TEB’e gelen çiftçiler krediyi %40 indirimle alıyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü çok özel bir kampanya ile kutluyor. 1 Haziran’a kadar TEB şubelerine uğrayan çiftçiler, %40’a varan indirimlerle tarımsal işletme ve yatırım kredilerinden yararlanabilecek.


Tarıma sağladığı finansmanla çiftçilerin her zaman yanında olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında yeni bir kampanyaya imza atıyor. Üretim çeşidi ve gelirine göre tasarlanmış limit, geri ödeme alternatifleri ve faiz oranlarıyla her ihtiyaca uygun tarım kredilerini üreticilerle buluşturan TEB, bu güne özel kampanya ile 1 Haziran’a dek tarım kredilerinde yüzde 40’a varan faiz indirimleri sunuyor.

Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm işletme ve yatırım kredilerinde geçerli olan söz konusu indirim ile çiftçiler, ihtiyaçlarına uygun kredileri uygun faiz oranları ile kullanabilecek. Tarım kredilerinde ürün gamı en zengin özel banka olarak öne çıkan ve traktör kredilerinde 72 ay vadeyi ilk uygulayan banka olan TEB, traktör kredisinin yanı sıra hasat, besicilik, süt hayvancılığı, tavukçuluk, balıkçılık, arıcılık, sözleşmeli tarım, organik tarım, seracılık, tarımsal ekipman, sulama, çiftlik/barınak yapım ve tadilat kredileri de sunuyor.

Tüm çiftçileri 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel hazırlanan bu indirim fırsatından yararlanmaya davet eden TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, “TEB olarak, Türkiye ekonomisinin dinamosu olan tarım sektörüne değer katmayı misyon edindik ve bu kapsamda çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüyoruz.

Bu misyonun verdiği sorumlulukla Anadolu’yu karış karış gezerek çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmanın yollarını arıyoruz, onlarla birlikte büyümeyi hedefliyoruz.

Tarım alanında uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü artırmamızı sağlayacak eğitimler sağlıyor, çiftçilerimizle bire bir görüşerek potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz.

Bu çerçevede 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne önemli bir projeyle giriyoruz. TEB olarak, çiftçilerimizin gelir ve gider dengesini gözeten bir kredi ve fiyatlama politikası uyguluyoruz. Bu kampanya artan girdi maliyetleri karşısında çiftçilerimizin faiz yükünü daha da azaltacaktır. Bu kampanya ile bir bakıma kendi sübvansiyonumuzu kendi kaynaklarımızla sağlamış oluyoruz. Artan şube ağımız ve uzman kadromuzla tarım bankacılığı kapsamındaki ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bilgi İçin:
Ünite İletişim
Funda Aydın – 0212 272 93 13 / 0532 204 86 16 - [email protected]

Ekleme Tarihi
09.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: TEB e gelen çiftçiler krediyi %40 indirimle alıyor
Link: TEB’e gelen çiftçiler krediyi %40 indirimle alıyor!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız