Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Gediz 

GEDİZ'DE "OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ" KAMPANYASI KAPSAMINDA OKUL SÜTÜ DAĞITIMI BAŞLADI


KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, "Okul Sütü Akıl Küpü" kampanyası kapsamında gerçekleştirilen Okul Sütü Dağıtımı İlçe Kaymakamlığı tarafından törenle başlatıldı.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa hazırlanan ve 2 Mayıs’tan itibaren uygulamaya başlanan Okul Sütü Dağıtımı için Gediz Dayınlar İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi.

Törende dağıtılan sütlerden kendisi de içerek test eden ve süt dağıtımının ülke genelinde başladığını söyleyen Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Ülkemiz genelinde "Okul Sütü Akıl Küpü" ambalajlı paketlerle uygulanmaya başlayan Okul Sütü Dağıtımı İlçemizin en güzel okullarından olan Dayınlar İlköğretim Okulunda uygulamaya sokuldu. Öğrencilerimiz asitli içecekler yerine, bu tür sağlıklı ürünlere alıştırılmalıdır. Sağlıklı nesiller için sağlıklı hijyen şartlarına uygun bu ürünlerin tüketiminin artırılması gerekir. Öğrencilerimiz sütü seviyorlar. Bu projeye emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim. İlçemizde öğrenim gören kampanya kapsamındaki öğrencilere hayırlı olsun" dedi.

Törene Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Fikri Çetinkaya, Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, okul müdürleri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Ekleme Tarihi
16.05.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Gediz de Okul Sütü Dağıtımı Başladı
Link: Gediz'de Okul Sütü Dağıtımı Başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız