Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması  

'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı

OSMANİYE (CİHAN)- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı.


        Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, toprak ve tarımsal değerlere ilişkin sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirme amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ve fotoğraf severlerin büyük ilgi gösterdiği 'Tarım ve İnsan' konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasına başvuruların başladığını söyledi. Sağlam, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        “Bakanlığımızın geleneksel hale getirdiği yarışmanın bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek. Yarışmaya 7’den 70’e herkes başvurabilecek. Büyük ilgi gören yarışmaya Genel, Çiftçi-Üretici, Öğrenci ve Personel olmak üzere çeşitli kategorilerde başvurular kabul edilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, 13 Temmuz 2012 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. 24-27 Temmuz tarihleri arasında ise sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni ekim ayı içinde gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye girenlere toplamda 15 bin lira ödül verilecek. Genel kategori birincisi 4 bin lira, ikincisi 3 bin lira, üçüncüsü ise 2 bin liralık ödülün sahibi olacak.
    
        'Çiftçi-Üretici, Öğrenci, Bakanlık Personeli' kategorilerinde ödüle layık görülen fotoğraf sahipleri 2’şer bin liralık ödülü almaya hak kazanacak. Amatör ve profesyonel fotoğraf severlerin katılabileceği yarışma ile ilgili başvuru formu www.osmaniyetarim.gov.tr ve www.tarim yayin.gov.tr internet adreslerinden indirilebilecek. Aynı internet adreslerinden daha önce yapılan yarışmalarda dereceye girmiş ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar da incelenebilecek.”


CİHAN

Ekleme Tarihi
24.05.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı
Link: 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması için başvurular başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız