Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Ayto Erzurum’da Ürünlerini Sergiledi

AYDIN (İHA) - Erzurum'da 40 ilden 250 firmanın katılımıyla 4. Doğu Anadolu Tarım Fuarı İstasyon Meydanı'nda düzenlenen 4. Doğu Anadolu Tarım Fuarı’nda Aydın Ticaret Odası stand açarak katıldı.


Atlas Uluslararası Fuarcılık’ın organizasyonunda Erzurum Tarım İl Müdürlüğü, Erzurum Ziraat odaları, Erzurum Pancar Kooperatifi, Erzurum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Erzurum Ticaret Borsası, Muhtarlar Derneği, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Veterinerler Derneği, Erzurum Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Doğu Anadolu İşadamları Dernekleri Federasyonu, Erzurum Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri, Erzurum Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği, Erzurum Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği ve Erzurum Arıcılar Birliği işbirliğinde düzenlenen fuar da tarım, hayvancılık, yem, devekuşu yetiştiricileri, arıcılık ve ekipmanları, çiçekçilik ve ekipmanları, gıda sektörlerinden ürünleri ve ekipmanları sergilendi.

Odamızın 4. Doğu Anadolu Tarım Fuarı çalışması hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu “Odamız 2001 yılından bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında pek çok yüzlerce fuara katılmış bulunmaktayız. 2012 yılında da Ankara’da, Kayseri’de, Yozgat’da fuarlara katılarak üyelerimizin ürünlerini sergiledik. Fuarların yeni pazarlar bulmak için üyelerimize faydalı olduğunu düşünüyoruz. Fuar çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ekleme Tarihi
05.06.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Ayto Erzurum da Ürünlerini Sergiledi
Link: Ayto Erzurum’da Ürünlerini Sergiledi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız