Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Kesdo, özel soslara odaklandı

Kesdo Genel Müdürü Topuz, "Her yıl fark yaratma prensibiyle de bu yıl özel soslara odaklandık. Doğal soslarımızı ballı, fıstıklı ve meyve kokteyli olarak sunacağız” dedi.


KAYSERİ - Kesme dondurma üreterek sektöre hizmet veren Kesdo, bu yıl dondurmayı özel sos ve meyvelerle sunma hazırlığında. Kesdo Genel Müdürü Sami Topuz, geçmiş yıllarda dondurma alım-satımı yaparak bu işe girdiğini belirterek, “Ancak kalitede beklentilerimin karşılanamaması üzerine normal dondurma üretimine başladım. İlerleyen zamanlarda da kesme dondurma üreterek, alanımızıda fark yarattık. Şu anda geniş bir müşteri kitlesine sahibiz. Her yıl fark yaratma prensibiyle de bu yıl özel soslara odaklandık. Doğal soslarımızı ballı, fıstıklı ve meyve kokteyli olarak sunacağız” dedi.

Kesme dondurmanın üretiminde inek sütü, salep ve şeker dışında farklı bir katkı maddesi olmadığına da dikkat çeken Topuz, gelen yoğun talepler karşılamak için yeni bir imalathane açma hedeflerinin bulunduğunu açıkladı. Dondurmalarının saf mamulden üretildiğini ve içinde vanilyanın dahi bulunmadığını anlatan Topuz, “Bundan hareketle kullanacağımız sosların ve meyvelerinde doğal olmasına özen gösteriyoruz. 130 metrekarelik yerimizde hem üretim yapıyor hem de kafemizde müşterilerimize sunuyoruz.

Kayseri’de müşterilerimizden yoğun biçimde şube talebi geliyor. Ama dondurmamızın imalatı zor olduğu için şimdilik bu projeyi beklemeye aldık. Bu konudaki gerekli atılımları önümüzdeki yıl yapacağız” diye konuştu. Bugün itibarıyla sektörde 26 yılı geride bıraktıklarını ve kuruluşlarının 30’uncu yılında Kayseri dışına çıkmak istediklerini sözlerine ekleyen Topuz, bu ürünün Kayseri’ye özgü olduğunu anlatacaklarının altını çizdi.







kobiden.com

Ekleme Tarihi
19.06.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Kesdo özel soslara odaklandı
Link: Kesdo, özel soslara odaklandı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız