Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Avrasya Tarım 2013 

AVRASYA TARIM 9-12 OCAK 2013

TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ MARKALARI TÜYAP’TA BULUŞUYOR…

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Tarım 2013 _ 7.Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Trakya Birlik ve KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekte Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın desteği ile bir kez daha sektörün uluslararası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.


Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen bir değeri haline gelen tarım sektörü, 9-12 Ocak 2013 tarihleri arasında Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, tarım sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımı ile yedinci kez aynı amaç etrafında bir araya gelecektir. Eş zamanlı olarak düzenlenen Avrasya Hayvancılık _ 3.Hayvancılık, Ekipmanlar, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı; Traktör Yan Sanayi _ 3.Traktör ve Tarım Makineleri, Yan Sanayi ve Yedek Parçaları Fuarları da ziyaretçileri ile buluşacak ve bu vesile ile yeni iş bağlantılarının kurulacağı eşsiz bir platforma ev sahipliği yapılacaktır. Bu fuarlarla birlikte her sene gücümüze güç katıyoruz. Yeni iş bağlantılarının kurulacağı bu eşsiz platforma hazırlanmaya devam ediyoruz.

2011 yılında gerçekleştirdiğimiz fuarlarımız 57 ülkeden ve yurtiçinde 76 ilden 45.321 kişi tarafından büyük bir beğeni ile ziyaret edilmiştir. Fuarlarımız, A.B.D, Almanya, Amerikan Samoa, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, Hindistan, İngiltere, Japonya, Kore, Polonya ve Yunanistan gibi ülkelerden toplam 244 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye Tarım sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, tarım ekonomisi açısından büyük bir önem taşıyor. Avrasya Tarım 2013 Fuarı kapsamında Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Avrupa ülkelerinden yurtdışı alım heyetleri oluşturulacak ve yurtiçinden de Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinden fuara gelecek olan heyetlere ev sahipliği yapacağız.
 
Avrasya Tarım 2013 Fuarı kapsamında ilgililer tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, traktör ve mekanizasyon yan sanayi, sera teknolojileri, su ve sulama teknolojileri, gübreler, zirai ilaçlama, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, ekolojik tarım, tarımsal hizmetler, agro bilişim, canlı hayvan yetiştiriciliği, hayvansal üretim makineleri ve tavukçuluk alanlarındaki yenilik ve gelişmeleri topluca tanıma fırsatını yakalayacaklardır. Fuar kapsamında önemli etkinliklerde düzenlenecektir.

9-12 Ocak 2013 tarihleri arasında 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Fuarlarla ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için www.avrasyatarimfuari.com adresini ziyaret edebilir veya bizlerle temas kurabilirsiniz.

Ekleme Tarihi
20.06.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Tarım Sektörünün Önemli Markaları Tüyap Buluşuyor
Link: Tarım Sektörünün Önemli Markaları Tüyap’ta Buluşuyor…




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız