Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
6 Aylık Ekonomik Değerlendirme Ankara 

6 AYLIK EKONOMİK DEĞERLENDİRME ANKARA'DA YAPILDI

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Erkunt Traktör, 15. Yetkili Satıcı Toplantısı’nı Ankara’daki fabrikasında yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından 95 yetkili satıcının katıldığı toplantıda 2012 yılının ilk yarısı değerlendirildi, ikinci yarı için hedefler paylaşıldı.


Türkiye’nin 3 yıl garantili ilk ve tek traktör üreticisi Erkunt Traktör’ün ülke çapındaki 95 yetkili satıcısı Ankara’daki üretim tesisinde bir araya geldi. 6 Temmuz Cuma günü yapılan 15.Yetkili Satıcı Toplantısı’nda 2012 yılının ilk yarısı değerlendirildi.

Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdürü Tolga Saylan, toplantıda 2012’nin ilk yarısında fuarlar ve geleneksel bakım günleri gibi etkinliklerde Türk çiftçisinin daima yanında olduklarını ve çiftçilerin tarımsal verimliğini arttırmak için bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını anlattı. Bu süreçte Erkunt Traktör’e gönülden destek veren Türkiye genelindeki yetkili satıcılarına destekleri için teşekkür etti. Saylan yaptığı konuşmada, “2012 yılına yeniliklerle girdik. Şubat ayında bugüne kadar bulunmadığımız sınıfta yeni ürünlerimizi pazara sunduk. Piyasaya sürdüğümüz 90-100-110 HP traktörlerimizle büyük beygir sınıfında da hizmet vermeye başladık. Yeni traktörlerimizi Türkiye çapında fuarlarda sergiledik ve katıldığımız her fuarda satış rekoru kırdık. Kazandığımız tüm bu başarılar bir takım çalışmasının ürünü, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. hakkında


Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu üretim tesislerinde üretilen Erkunt Traktörleri, hiçbir dünya markasının lisansına bağlı kalınmadan, Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış yerli bir tasarımdır. Türkiye’nin yakıt tüketimi noter huzurunda belgelenmiş, 3 yıl garantili tek traktörleridir. Traktör üretimine 2004 yılı Eylül ayında başlanmış, satışlar kısa sürede Türkiye’nin büyük bir kısmına yayılmıştır. Türkiye çapında 95 yetkili satıcı, 160 satış noktası ve 304 yetkili servis ile yapılanmıştır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, ISG-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Standardı Belgesi ve tüm traktör modellerine Avrupa Birliği Homologasyon Raporu almıştır.

Ekleme Tarihi
10.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Erkunt Traktör, traktör
Link: 6 Aylık Ekonomik Değerlendirme Ankara'da Yapıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız