Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Migros, Ramazan, fırsat, alışveriş, market, gıda 

Migros'ta Ramazan fırsatları

Ramazan için hazırlanan 3 farklı koli, 17,95, 31,95 ve 41,95 lira fiyatlarıyla müşterilere sunulacak.
 
İSTANBUL - Migros Ticaret AŞ, Ramazan'ı zengin içerikli ve ekonomik fiyatlı kolileri, indirim kampanyaları ve kazandıran fırsatlarla karşılıyor.

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayına özel hazırlanan "Bereket", "Ziyafet" ve "Lezzet" kolileri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak olan Migros, Ramazan'da çevresindekileri sevindirmek isteyenler için de Ramazan Hediye Kartları ile özel bir seçenek sunuyor.

Migros, Tansaş, 5M Migros, Macrocenter veya Sanal Market'ten 12-18 Temmuz tarihleri arasında Money Visa Kart ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes 10 lira indirim kazanacak.
 
Migros, özel tasarımlı "Ramazan HediyeM Kart" ve "Tansaş Ramazan Hediye Kart" ile Ramazan'da hediye vermek isteyenler için bir alternatif sunuyor. Minyatür Ramazan Kolisi ile birlikte verilecek 'Ramazan Hediye" kartlara 5 ile 500 lira arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri ürünü alabiliyor. Tüm Migros, Tansaş ve 5M mağazalarında geçerli olan HediyeM Kart ve Tansaş Hediye Kart'a Migros, Tansaş ve 5M mağazalarından ulaşılabiliyor.

Ramazan Kolisiyle yüzde 40 tasarruf fırsatı

Tüketicinin Ramazan ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan kolileri, aynı zamanda bütçe için "avantaj" da sağlıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak almak, tüketici için ortalama yüzde 40 tasarruf fırsatı sunuyor. Migros tarafından üç farklı içerikte hazırlanan Ramazan kolilerinin yanı sıra Ramazan süresince özel kampanyalarla sunulacak ürünler de aile bütçesinde fark yaratacak fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

Üç avantajlı seçenek

Her yıl müşteriden gelen talebe göre hazırlanan koliler undan salçaya, şekerden çaya, reçelden meyve suyuna kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşuyor. Tüketici için en ekonomik fiyatlarla Ramazanı karşılayan Migros, 10-19 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik koli seçeneği sunuyor.
 
10 çeşitten oluşan "Bereket" kolisi 17,95 liradan satılıyor. Bereket kolisi, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. Bereket kolisinde un, pirinç, çay, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur ve toz tatlı bulunuyor.
16 çeşitten oluşan "Lezzet" kolisinin fiyatı ise 31,95 lira. Bu pakette un, pirinç, kırmızı mercimek, çay, kahve, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, reçel, krem çikolata, bisküvi, meyve suyu ve toz tatlı yer alıyor.
19 çeşitten oluşan "Ziyafet" kolisinin fiyatı 41,95 lira olarak belirlendi. Bu pakette un, pirinç, çay, kahve, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, helva, kırmızı mercimek, reçel, bal, bezelye konservesi, et bulyon, krem çikolata, meyve suyu ve toz tatlı yer alıyor.

Money Visa'da 10 lira Ramazan indirimi

Money Visa kart kullanıcıları 12-18 Temmuz tarihleri arasında Migros, Tansaş, 5M Migros, Macrocenter veya Sanal Market'ten tek seferde yapacakları ilk 100 lira ve üzeri tutarındaki alışverişlerinde 10 lira indirim kazanacak.
 
Ayrıca müşteriler Ramazan boyunca her Cumartesi-Pazar-Pazartesi günleri bir üründe Money Visa'ya özel sürpriz indirimlerden yararlanma fırsatı yakalayacak. Money Kart ve Money Visa kart kullanıcıları, Ramazan ayı boyunca birçok kampanya ile kazanmaya devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
11.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Migros, Ramazan, fırsat, alışveriş, market, gıda
Link: Migros'ta Ramazan fırsatları




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız