Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Seyyarfile 

Seyyarfile'dan Ramazan Filesi

İçerisindeki mevsimsel ve doğal köy ürünleriyle hem iftar hem de sahur sofralarınızı hazırlayabileceğiniz Ramazan Filelerini, dilerseniz ihtiyacı olanlara da yollayabiliyorsunuz. Alışverişlerin kredi kartı veya havale yoluyla gerçekleştirildiği Seyyarfile.com'daki Ramazan fileleri 133 TL ve 50 TL'den satışa sunuluyor. Site, Türkiye'nin her yerinden sipariş alarak ürün gönderimi yapabiliyor.


Pazara gitmeye vakti olmayan, markette ise aradığı doğallık ve tazeliği bulamayanların, toprağından yeni sökülmüş, dalından yeni koparılmış mevsimindeki sebze ve meyvelerle ev yapımı doğal köy ürünlerini istedikleri an sipariş edebildiği Seyyarfile.com, Ramazan ayına özel iki farklı file hazırladı.

İftar ve sahur sofraları düşünülerek oluşturulan Ramazan Fileleri www.seyyarfile.com adresinde 133 TL ve 50 TL'den sunuluyor. Büyük filenin içerisinde patates, fasulye, barbunya, patlıcan, soğan, biber, domates, pirinç, bulgur, mercimek gibi yemekliklerin yanı sıra köy yumurtası, köy ekmeği, tereyağı, peynir, reçel, tahin, pekmez, zeytin ve zeytinyağı gibi toplam 24 çeşit doğal ve taze köy ürünü yer alıyor. Küçük filede iftar yemekleri için ise sebze, meyve ve baklagillerden oluşan 13 çeşit ürün bulunuyor.

Hem Ramazan boyunca sahur ve iftarlarını doğal köy lezzetleri eşliğinde yapmak hem de ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak isteyenler Seyyar File'nin hazırladığı Ramazan Fileleri'nden satın alabilir.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
17.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Seyyarfile, Ramazan Filesi
Link: Seyyarfile'dan Ramazan Filesi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız