Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Atıcı, yeni yatırımlarla markaşalacak

Türkiye pazarında da adından söz ettirmek istiyor.


Yapılan yeni yatırımlar ile ileriye dönük hedefleri arasına markalaşmayı koyan Atıcı Damla Sulama, Türkiye pazarında da adından söz ettirmek istiyor. Sulama sistemleri üzerine 2007 yılında firmalarını faaliyete geçirdiklerini söyleyen Atıcı Damla Sulama firma sahibi Yunus Emre Atıcı, damla sulama ve yağmurlama sistemlerinin uygulamasını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sektörde devletin teşvik ve destekleri ile gelişmeye başladıklarını kaydeden Atıcı, bu işe ilk başladıklarında hedefledikleri rakamların çok üstünde satış gerçekleştirdiklerini belirtti. 2007-2011 yılları arası uygulama alanında, bu yılın başından itibaren de boru imalatına başladıklarını açıklayan Atıcı, "İmalat tesisimiz Amasya Ziyaret kasabasında yer alıyor. 6 bin metrekaresi açık ve bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 7 bin 500 metrekarelik alana sahip ve aylık yaklaşık 3 ton civarında üretim kapasitemiz bulunuyor.

Tesisimizde polatilen dediğimiz boruların üretimini gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında sulama, filtrizasyon ve kanalizasyon sistemleri ile ilgili boruların da toptancılığını yapıyoruz. Yine aynı alanda plastik üzerine geri dönüşüm tesisimizi de bu yıl içerisinde kurmuş bulunuyoruz" dedi.


Amasya Merkez'de bulunan yerleri ile birlikte toplamda 35 kişiye istihdam sağladıklarını aktaran Atıcı, ürünlerini Amasya, Tokat, Samsun, Sivas, Çorum ve Ordu gibi çevre illere pazarladıklarını aktardı. Hedeflerinin kaliteli ve sağlam ürünler ortaya koyarak pazar alanlarını genişletmek olduğunu söyleyen Atıcı, markalaşma sürecini aştıktan sonra ise ihracata başlamayı planladıklarını belirtti.
Uygulama alanında anahtar teslim sulama sistemleri kurduklarını belirten Atıcı, arazinin hangi sulamaya uygun olduğundan tüm sulama sisteminin kurulmasına varıncaya kadar olan süreci kendilerinin ortaya koyduğunu ifade etti.

Müşterilerinin bir sorun ile karşılaştığında da her zaman teknik destek sağladıklarını bildiren Atıcı, "Bünyemizde bir ziraat mühendisi de yer alıyor ve teknik ekibimizin de sağlam olmasına dikkat ediyoruz" dedi.







kobiden.com

Ekleme Tarihi
07.08.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Atıcı, yeni yatırımlarla markaşalacak, damla sulama, gıda tarım
Link: Atıcı, yeni yatırımlarla markaşalacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız