Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Tat Turşu Grubu, Yeni Tasarım Kavanozuyla Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor  

Tat Turşu Grubu

Yeni Tasarım Kavanozuyla Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor 

Koç Holding şirketlerinden Tat Konserve Sanayii A.Ş. bünyesinde hizmet veren Tat, turşu ürünlerinin ambalajlarını yeniledi. Tat Kornişon Salatalık Turşusu, Kırmızı Pancar Turşusu, Acı Biber Turşusu, Biberiye Biber Turşusu, Jalepeno Biber Turşusu, Karışık Turşu oluşan serinin yeni etiketleri, kavanozların içerisinde yer alan nefis salatalıklar, pancarlar ve biberlerin tüm canlılığını, doğallığını, muhteşem renklerini öne çıkarmak için tasarlandı.

Lezzetli, kaliteli, doğal ve fark yaratan “tat”larını tüketicisiyle buluşturmaya devam eden Tat, Tat, turşu grubundaki ürünlerini yeni ambalajlarıyla tüketicilerin beğenisine sundu.

Kornişon Salatalık Turşusu, Kırmızı Pancar Turşusu, Acı Biber Turşusu, Biberiye Biber Turşusu, Jalepeno Biber Turşusu, Karışık Turşudan oluşan Tat turşu serisinin değişen kavanoz tasarımları için canlı bir renk skalası kullanılırken farklı ve canlı renkler sayesinde ürünler birbirinden rahatlıkla ayrılıyor.

Doğal ve taze lezzeti sunan Tat turşularının, yeni kavanoz tasarımında, aynı ev yapımı turşularda annelerin yaptığı gibi etiketlerin üzerindeki yazı tipi için rahat bir el yazısı dikkat çekiyor.

Tat turşuları lezzet seçenekleri ile sofrayı zenginleştiriyor

Sağlıklı cam kavanozlarda, tamamen hijyenik koşullarda üretilen, farklı zevk ve lezzetlere yönelik çeşitleriyle sofralarda yerini alan Tat turşu grubu ürünleri, bir çok yemeğin yanına yakışan lezzetleri ve zaman kazandıran pratik sunumu ile sofraların vazgeçilmezi.

Salata, sandwich, köfte hamburger gibi pek çok pratik yemeğin lezzetine lezzet katan Tat turşuları, ayrıca kuru fasulye, nohut ve et yemekleri gibi Türk damak tadına hitap eden en önemli yemeklerin lezzetini de zenginleştiriyor.

Ekleme Tarihi
15.08.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Tat Turşu Grubu
Link: Yeni Tasarım Kavanozuyla Hem Göze Hem Damağa Hitap Ediyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız