Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 23 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Orman İçi Sularda, Göl Ve Göletlerde Koruma Kontrol Çalışmaları Sürüyor

SAKARYA (İHA) - Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü Av Koruma Ekipleri ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı İlçesi Açelya yaylasında bulunan göl ve göletlerde Balık Avcılığıyla ilgili kontroller gerçekleştirildi.


Yapılan Koruma Kontrol Çalışmalarına Şube Müdürü Osman Demirel, Ziraat Mühendisi Engin İnce, Av Koruma Memurları Abdullah Doğanay, Turan Albayrak, Özdemir Erol, Yener Demirci, Av Koruma Şoförleri Metin Küçükkalfa, Bayram Kaba ve Tarım İl Müdürlüğü Koruma ekipleri katıldı.

Denetlemelerde 3 Adet Balık Avcısına rast gelinmiş olup balıkçılara avlanma izin kartlarının olup olmadığı soruldu. Balıkçılar belgelerinin olduğunu söylemeleri üzerine ekipler evrakların kontrolünü yaptıktan sonra geçerli olan belgeleri avcılara iade ettiler.

Balıkçılar denetlemelerin sık sık yapılmasından yana olduklarını belgesiz avcıların avlanmalarına izin verilmemesi için kontrollerin sıklıkla yapılmasını istediler. Avcılar yetkililere bu denetlemelerden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Av Koruma Kontrol Ekiplerinde Kara Avcılığı ve Orman İçi Sularda Kaçak Avlanma Yapan Avcılara dönük çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğinin altı çizildi.

Ayrıca Sportif Olta Balıkçılık Belgelerinin (Orman İçi Sularda Avlanmak için) 2012-2014 dönemine ait Avlanma İzin Kartlarının Satışı 1 Eylül’de başlayacağı, Alınan belgelerin 2 yıllık olmayıp alındığı tarihten itibaren 31.08.2014 tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi.

Ekleme Tarihi
18.08.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Orman İçi Sularda, Göl Ve Göletlerde Koruma Kontrol Çalışmaları Sürüyor, gıda tarım
Link: Orman İçi Sularda, Göl Ve Göletlerde Koruma Kontrol Çalışmaları Sürüyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız