Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 01 Haziran 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

ANKARA (CİHAN)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Güney Ege ve Batı Akdeniz için fırtına uyarısında bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Batı Karadeniz’de bugün akşam saatlerinden sonra kuzeybatı, doğusunda güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60–75 km/s) fırtına şeklinde esecek olan rüzgârın, gece saatlerinden sonra batısında, yarın öğle saatlerinden sonra doğusunda 7 ila 9 kuvvetinde (75–90 km/s) kuvvetli fırtına; Doğu Karadeniz’de Salı günü öğle saatlerinden sonra batısı, gece geneli batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60–75 km/s) fırtına şeklinde esmesinin beklediği belirtildi. Fırtınanın Batı Karadeniz’de yarın gece saatlerinde, Doğu Karadeniz’de çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Meteoroloji ayrıca Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden esen rüzgârın yarın öğle saatlerinden sonra 6 ila 8 kuvvetinde (60–75 km/s) fırtına şeklinde esmesinin beklendiği ifade edilerek, fırtınanın çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

        Batı Akdeniz’de yarın gece saatlerinden, çarşamba günü öğle saatlerine kadar, rüzgârın kuzeydoğu yönlerde kısa süreli 6 ila 8 kuvvetinde (60–75 km/s) fırtına şeklinde esmesi tahmin edildiği kaydedildi.
CİHAN

Ekleme Tarihi
27.08.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Meteorolojiden fırtına uyarısı
Link: Meteoroloji'den fırtına uyarısı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız