Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

5. Çorlu Tarım Fuarı Kapılarını Açtı 

TEKİRDAĞ (İHA) - Renkly Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl 5.`si gerçekleştirilen Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açtı ve ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.


Tarım ve Auto Show fuarları başta olmak üzere pek çok fuar organizasyonuna imza atan Renkly Fuarcılık firması tarafından düzenlenen 5. Çorlu Tarım Fuarı bu yıl da kapılarını açtı. Fuar alanında tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör, 30`a kadar sürecek olan 5. Çorlu Tarım Fuarı`nın Çorlu`nun metrekaresiyle, katılan firma ve marka sayısı ile, bütçesi ile, iş hacmi ile, ziyaretçi sayısı ile her yönüyle gelmiş geçmiş en büyük fuarı olacağını söyledi.

Sanayi kenti olan Çorlu`nun aynı zamanda bir tarım kenti olduğu bilinciyle de hareket ederek tarım fuarı düzenlediklerini ve bu yıl 5. kez gerçekleştirildiğini kaydeden Güngör: “Tarımı da unutmayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`a, belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

104 firma 266 marka ile fuarda yer alacak. Türkiye`de faaliyet gösteren 18 traktör firmasından 17`si bu fuarda yer alacak. Tarım aletleri, traktörler, biçerdöverler, hayvancılık ekipmanları, tohum satışı yapan firmalar fuarda ziyaretçilerle buluşacak” dedi.

Güngör: “Fuarla ilgili olarak ekiplerimiz 870 köyü dolaştı. Bu köylere bin 800 afiş asıldı ve 50 bin davetiye dağıtıldı. Çorlu Tarım Fuarı ile Çorlu adını Trakya`nın taşına toprağına yazdık” diye konuştu.

On binlerce ziyaretçi beklediklerini de ifade eden Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör, fuar sayesinde Çorlu`nun tanıtımının da yapılacağını ilçe dışından gelecek çok sayıda firma yetkilisi ve temsilcisi ile ziyaretçilerin Çorlu`ya hareket getireceğini de sözlerine ekledi.

Ekleme Tarihi
28.08.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: 5. Çorlu Tarım Fuarı Kapılarını Açtı, gıda tarım
Link: 5. Çorlu Tarım Fuarı Kapılarını Açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız