Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Çiftçiler Fuara İlgi Gösteriyor 

ÇİFTÇİLER FUARA İLGİ GÖSTERİYOR

TEKİRDAĞ (İHA) - Çorlu`da düzenlenen ve bu yıl 5.`si gerçekleştirilen 5. Çorlu Tarım Fuarı`na çiftçiler başta olmak üzere sektör ilgileri yoğun bir katılım gösteriyor. Özellikle hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan fuardan katılımcı firmalar da ziyaretçiler de bir hayli memnun ayrılıyor.


Renkly Fuarcılık firması tarafından bu yıl 5.`si düzerinden Çorlu Tarım Fuarı renkli görüntülere sahne oluyor. Orion AVM yan otoparkı, arka fuar alanı ve bir bölümü trafiğe kapatılan Sokullu Mehmet Paşa Caddesi`nin de dahil edilmesi ile genişleyen fuar alanında düzenlenen fuara katılım gösteren firmalar da fuarda teşhir edilen son teknoloji ürünleri incelemeye gelen çiftçiler de bir hayli memnun.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle gün içerisinde yoğunluk yaşanmasa da havanın serinlediği saatlerden itibaren yoğun bir katılım olduğunu belirten Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör: “Sadece Çorlu ve bağlı belde köylerinden değil Trakya bölgesinin tüm şehir ve köylerinden hatta İstanbul bölgesinden de ziyaretçiler fuara geliyorlar. Çiftçiler son teknoloji ürünleri inceleme fırsatı buluyorlar. Satıcı firmalarla müşterilerin buluştuğu fuarda kıran kırana pazarlıklar da yaşanıyor. Gerek satışa sunulan marka ve ürün sayısı gerekse de ziyaretçi sayısı ile Çorlu`nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olan Çorlu Tarım Fuarında, katılımcı firmalar da müşteriler de memnun. Onların memnuniyeti bizleri de sevindiriyor” dedi.
 
Teknolojinin son yenilikleri ile donatılan traktör, biçerdöver ve diğer ekipmanları inceleyen çiftçiler de yeni ürünlerden satın almak için fuarı beklediklerini dile getirerek: “Fuar nedeniyle firmaların özel kampanyaları oluyor. Alacağımız makine ve ekipmanları fuardan almayı tercih ediyoruz. Böyle olunca fiyat avantajlarından yararlanıyoruz” dediler.

Ekleme Tarihi
29.08.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Çiftçiler Fuara İlgi Gösteriyor
Link: Çiftçiler Fuara İlgi Gösteriyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız