Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler

TKDK'nin Vereceği Hibe Bütün Türkiye İçin Fırsat

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’nun vereceği hibelerin sadece Manisa değil, bütün Türkiye için fırsat olduğunu söyledi. Pakdemirli, uygun projesi olan herkesin bu hibelerden faydalanması gerektiğini kaydetti.


Rektör Pakdemirli, TKDK Manisa İl Koordinatörü Ahmet Işık'ı makamında ziyaret etti. Pakdemirli'ye CBÜ Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Harun Çoban eşlik etti. İl Koordinatörü Işık'tan kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Pakdemirli, daha sonra personelle tanışarak kurumda incelemelerde bulundu. Heyetin ziyaretinde, daha önce mutabakata varılan ve eylül ayı içinde yapılacak olan TKDK İl Koordinatörlüğü ile CBÜ ortak çalıştay programının ayrıntıları görüşüldü. Çalıştayın koordinasyonundan TKDK İl Koordinatörlüğü adına Proje Kabul Birim Amiri Doğan Çarabak, CBÜ adına Müdürü Çoban sorumlu tayin edildi.

Ahmet Işık, TKDK'nin Manisa’da Avrupa Birliği akreditasyonundan sonra yürüteceği proje bazlı hibe programları hakkında Mehmet Pakdemirli'yi bilgilendirdi. Işık, Manisa’nın büyük bir tarım potansiyeline sahip olduğuna değinerek, olgunlaşacak projelerin şehrin tarım ve kırsal alanda kalkınmasının ve gelişiminin yanısıra ulusal kalkınmaya da katkıda bunacağını söyledi.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
01.09.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: TKDK, Vereceği Hibe Bütün, Türkiye, İçin Fırsat,
Link: TKDK'nin Vereceği Hibe Bütün Türkiye İçin Fırsat




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız