Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Köfteci Ahmet Usta, franchise ile büyüyecek

Bu yıl İstanbul'da 5 ayrı noktada bayilik oluşturduklarını söyleyen İshak Kaan Usta, Sivas'ta 5 ayrı noktada şubelerinin bulunduğunu belirtti.


Sivas'ta, köfte denilince ilk akla gelen ve 'Kirli Ahmet' olarak bilinen Köfteci Ahmet Usta, franchise ile büyümeyi hedefliyor.

Köfteci Ahmet Usta adı ile yurt geneline açılma kararı alarak faaliyetlere başladıklarını ifade eden Köfteci Ahmet Usta Genel Müdürü İshak Kaan Usta, "4 nesildir köftecilik yapıyoruz. 1964'ten bu yana Sivaslılarla buluşturduğumuz bu lezzeti, franchise sistemi ile ülke genelindeki insanlarımıza da ulaştırmaya başladık. Toptan et köfte satışı yaptığımız franchise ana merkezimizi 6 ay önce açtık. Bu süre zarfında Ankara, İzmir, İstanbul, Fethiye, Ordu, Kars, Gaziantep, Gebze, Antalya, Kayseri illeri ve hizmet sektöründeki birçok restauranta et köfte gönderiyoruz. Perakende satışlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Bu yıl İstanbul'da 5 ayrı noktada bayilik oluşturduklarını söyleyen İshak Kaan Usta, Sivas'ta 5 ayrı noktada şubelerinin bulunduğunu belirtti. Kayseri'ye 4 ay önce bayilik verdiklerini anlatan Usta, 2 ay önce Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde Sivas köftesi satış noktası açtıklarını kaydetti.

Üç çeşit kargolama sistemi ile sevkiyat yaptıklarını bildiren Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: "Otobüs, uçak ve kargo şirketleri ile istenilen adrese teslim ediyoruz. Kargolamada, köfteleri özel ambalajlarda muhafaza ediyoruz. Bayilerimize frigofirik araçlarla sevkiyat yapıyoruz. Hizmet ve gıda sektörünün dışında şahıslardan gelen siparişleri de karşılıyoruz. Bu yıl pazarımızı daha da genişleterek yurt genelinde et köftede zincir oluşturmak istiyoruz. Yeni gıda yasasının tek noktadan satışı öngörmesi ile birlikte gıda üretimi standartlaşıyor. Toptan et köfte satışı yaptığımız franchise et işleme tesisimiz yeni gıda yasasına göre kuruldu. Sivas'ta yeni gıda yasasına uygun olarak kurulan ilk gıda firmasıyız. Makine parkurumuzda 3 adet soğuk hava deposu, 1 ton kapasiteli et yoğurma makinesi, 2 adet et çekme makinesi yer alıyor. ürünlerimizde yüzde 100 dana eti kullanıyoruz. Tesisimizde işlediğimiz etleri her hafta analize göndererek analiz rapor sonuçlarını web sitemizde yayınlıyoruz."



kobiden.com

Ekleme Tarihi
05.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Köfteci Ahmet Usta, franchise, 'Kirli Ahmet, gıda, tarım, ziraat
Link: Köfteci Ahmet Usta, franchise ile büyüyecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız