Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 14 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Muratbey'den 6 milyon TL'lik yeni yatırım

Muratbey, üretimde verimliliği artırmak amacıyla 6 milyon TL'lik yeni yatırıma hazırlanıyor.

İSTANBUL - Yeni ürünü "Sürmeli" ile peynirdeki iddiasını bir adım daha ileriye taşıyan Muratbey, üretimde verimliliği artırmak amacıyla 6 milyon TL'lik yeni yatırıma hazırlanıyor.


Yarım yüzyılı aşkın geçmişe sahip, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer alan Muratbey, peynirde lider marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, üretimde verimliliği artırmak için yatırıma önem verdiklerini söyledi.

Üretim tesisimize, verimliliği artırmak, üzerinde çalışılan inovatif ürünleri otomasyon sistemi içinde üretmek ve ambalajlama sistemlerinde iyileşmeler yapmak gibi amaçlarla 6 milyon TL daha ilave yatırım yapacaklarını açıklayan Erol, "Uşak'taki tesisimizde 12 bin metrekare kapalı alan var. Tesise yapılacak ek yatırımla 7 bin metrekare daha ilave edilecek. Bunların yanı sıra Ar-Ge ve iletişim yatırımlarımız da devam edecek" dedi.

Tüketici araştırmaları ile yönlendirdiği yeni ürün çalışmalarında peynirimizin geleneksel lezzetlerini korumaya ve sunmaya devam eden Muratbey, yeni piyasaya sürdüğü '"Sürmeli" peynir ile Türkiye'de bir ilk'e daha imza attı. Sağladığı değişik sunum olanaklarıyla peynirde 3'ü bir arada konseptini oluşturan 'Sürmeli', 500 ve 800 gramlık iki farklı sunum alternatifiyle marketlerde yerini aldı.

Muratbey, İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl düzenlediği İnovasyon Ödülleri'nde, peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi ile İş Sonucu kategorisinde İSO İnovasyon Ödülü'ne layık görülmüştü.




kobiden.com

Ekleme Tarihi
19.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Muratbeyden 6 milyon TLlik yeni yatırım
Link: Muratbey'den 6 milyon TL'lik yeni yatırım




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız