Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Şekerbank’tan “Hemşerim Kredisi”

Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümleri kapsamında, bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenlediği kampanya ile kredi faizlerinde yüzde 20 indirim ve 3 ay taksit erteleme imkânı sunuyor.


Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşerim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkânıyla karşılıyor. “Hemşerim Kredisi” kampanyası, bankanın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.

1976 yılından bu yana Adanalılara hizmet veren Şekerbank Adana Şubesi’nde, “Hemşerim Kredisi” kampanyası, 20 Eylül – 03 Ekim 2012 tarihleri arasında devam edecek.

Kredi faizlerinde yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.

Türkiye genelindeki 272 şubesinin, 29’u 50 yaş üzerinde, 22’si 40 yaş üzerinde olan Şekerbank, ‘Anadolu Bankacılığı’ndaki uzmanlığı doğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam ediyor.




Şekerbank Hakkında:
1953 yılında kurulan Şekerbank, Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Bireysel Bankacılık, İşletme ve Tarım Bankacılığı ve KOBİ Bankacılığı alanlarında hizmet veriyor. Türkiye’de İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne ilk giren banka olan Şekerbank’ın Türkiye çapında 272 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunuyor. En yüksek müşteri güvenliğine sahip banka olarak Avrupa Dijital Kimlik Yönetimi Ödülü'ne layık görülen Şekerbank, www.sekerbank.com.tr üzerinden internet bankacılığı hizmetleri ve 444 78 78 üzerinden telefon bankacılığı hizmetleri veriyor. Şekerbank’ın iştirakleri arasında, Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finans yer alıyor. 

Ekleme Tarihi
20.09.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Şekerbank, Hemşerim Kredisi
Link: Şekerbank’tan Hemşerim Kredisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız