Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 14 Mayıs 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tekkeköy’e modern mezbahane temeli atıldı

SAMSUN (CİHAN) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde belediye tarafından modern mezbahanenin temeli atıldı. Tekkeköy Büyüklü Mahallesi Yazılar Köyü yolu üzerinde bulunan alanına yapılan mezbahanenin temel atma törenine; Belediye Başkanı Hayatı Tekin, Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz ile vatandaşlar katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, temeli atılan tesis ile günlük sağlıklı et kesimi için hijyenik ortamın sağlanacağını ifade ederek," Tesisimiz son teknoloji kullanılarak yapılacak bir tesis olarak halkımıza hizmet edecek. Büyük ve küçükbaş hayvan ayrı kesim yerleri, kan ve artıklarının ayrı depolandığı, arıtma tesisi, dondurucu ve soğuk hava depolarının olduğu günümüz şartlarına uygun Avrupa standartlarında bir tesis olacak. Tekkeköy halkının çoğunluğunun hayvancılık ve tarım ile uğraşması ve mevcut mezbahanenin gerekli şartları taşımaması nedeniyle son teknoloji modern mezbahane tesisi yapmaya karar verdik. Temeli atılan tesisin inşaat alanı yaklaşık 700 metrekare. Yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olacak." dedi.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven ise "Tekkeköy Belediyesi'ne modern bir tesisi ilçeye kazandırdığı için teşekkür etti.

Ekleme Tarihi
23.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Tekkeköye modern mezbahane temeli atıldı
Link: Tekkeköy’e modern mezbahane temeli atıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız