Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

TMO Randevu İle Çeltik Alıyor

TEKİRDAĞ (İHA) - Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şubesi internet üzerinden randevu ile çektik alımına başladı. Randevu almadan gelen çiftçinin mahsulünün alınmayacağı açıklandı. Toprak Mahsulleri Ofisi Tekirdağ Şubesi yapılan açıklamadan Tekirdağ’da 154 bin 672 ton peşin, 18bin 173 ton emanet ekmeklik buğday alımı gerçekleştirildiği bildirildi.


Çeltik hasadının başlamasıyla birlikte, müdürlük çeltik alım hazırlıklarını tamamladı. 2012 yılı çeltik alımlarında, ürün sahipleri ürünlerini sadece randevu almak suretiyle teslim alan müdürlük, randevusuz alım yapılamayacağını duyurdu. Randevu tarihinde gelen Çiftçilerin çeltiğini aynı gün teslim edebileceği aktarıldı.

Üreticilerin, randevu almadan önce il ve ilçe gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüklerinden çiftçi kayıt sistemi bilgilerini güncellemeleri gerektiğini kaydeden yetkililer, üreticilerin sistemdeki bilgilerine göre randevu alabileceğini kaydetti.

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Randevu alma işlemi 15 Eylül 2012 tarihi itibariyle başlamıştır. Emanet alım randevuları 31 Aralık 2012, peşin alım randevuları ise 31 Mayıs 2013 tarihine kadar alınabilecektir. Tüm işyerleri için randevu alma işlemi TMO şube müdürlükleri ile ajans amirliklerinden veya http://randevu.tmo.gov.tr,www.randevu.tmo.gov.tr ve www.tmo.gov.tr internet adresleri üzerinden yapılabilecektir. Telefonla randevu verilmeyecektir.” denildi.

Ekleme Tarihi
25.09.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Tmo Randevu İle Çeltik Alıyor
Link: TMO Randevu İle Çeltik Alıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız