Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Samsun Tarım, Hayvancılık ve Gıda Teknolojileri Fuarı açılıyor

SAMSUN (CİHAN) - Samsun Valiliği İl Özel İdaresi öncülüğünde 4-7 Ekim tarihleri arasında Tarım- Hayvancılık Zirai Donatım Fuarı, 11-14 Ekim tarihleri arasında da Gıda ve Teknolojileri Fuarı düzenlenecek. Sevgi Park’ın yanındaki alanda 85 firmanın katılacağı fuarlara 75 bin kişinin katılması bekleniyor.


Türkiye’nin en verimli tarımsal ovalarından olan Samsun, tarım, hayvancılık ve gıda fuarına ev sahipliği yapacak. Fuarda, traktör ve ekipmanları, tarımsal gıda ve tarım ürünleri işleme teknolojileri, fidan, tohum, gübre, bahçe, çiçek, organik tarım, sera, sulama aparatları, ziraat amaçlı ilaç ve ilaçlama sistemleri, su ürünleri ve hayvancılıkta kullanılan teknolojiler sergilenecek.

Ülke genelinden ve bölge illerinden çok sayıda kişinin katılacağı düşünülen Tarım- Hayvancılık Zirai Donatım Fuarı ile Gıda ve Teknolojileri Fuarı’nda ayrıca Samsun’da diğer illere model olarak ilçelerde yürütülen büyük içme suyu projeleri, köylerin asfalt ve yol çalışmaları, tarım arazileri ve sulama çalışmaları, gölet(hayvan suyu içme) çalışmaları ve yağmurlama damla sulama projeleri Samsun İl Özel İdaresi standında yer alacak.

Fuarlarda Samsun’dan Bafra Organik Manda Üreticiler Birliği, sertifikasyon desteği alan çiftçiler, Çarşamba Organik Fındık Üreticiler Birliği, Ekolojik Oyuncak Derneği, Bafra Manda Kaymaklı Lokum Evi, köy birlikleri ve kooperatifler de çalışmalarını tanıtacak.

Ekleme Tarihi
03.10.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Samsun Tarım, Hayvancılık ve Gıda Teknolojileri Fuarı açılıyor
Link: Samsun Tarım, Hayvancılık ve Gıda Teknolojileri Fuarı açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız