Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Makro'da Kurban Satışları Başladı

Yüzde 100 Türk sermayesiyle Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Makro, hem sağlıklı hem de her bütçeye uygun büyük ve küçükbaş kurbanlık satışlarına başladı.
 
Makro'da koç ve dana gibi küçükbaş kurbanlıkların kilogramı 12,90 TL ile 13,90 TL arasında değişirken, büyükbaş kurbanlıklar ise 12,75 TL'den alıcı buluyor. Ankara'nın en modern kurban satış ve kesim merkezine sahip Makro, zaman problemi olan ve yoğun çalışan müşterilerine özel; Ankara, Kırıkkale ve İstanbul mağazalarında da paketli küçükbaş kurbanlık satış imkanı sunuyor.

RANDEVU SİSTEMİYLE KESİMLER YAPILACAK

Makro, 20 dönümlük arazi üzerine kurulan, yüzlerce büyükbaş ve küçükbaş hayvan kapasitesine sahip kurban satış ve kesim tesisinde kurbanlıkları küspesiz özel besi ile besliyor. Veteriner hekim kontrolünden geçen kurbanlıklar İslami ve hijyenik koşullara uygun olarak kesiliyor. Makro, il ve ilçe tarım müdürlüklerince düzenli olarak denetlenen tesislerinde müşterilerin bayram öncesi kurbanlıkları görebilecekleri alanlar oluşturuyor. Bu alanlarda Makro müşterileri; kurbanlıklarını seçebiliyor, işaretleyebiliyor ve alınan randevu saatinde kesimlerini uzman ellere bırakıyor.

Makro müşterilerine; satın aldıkları kurbanları kesim tarihine kadar özel bakıcı ve veteriner hekim kontrolünün yapıldığı Makro Kurban Satış ve Kesim Alanına emanet edebilme imkanı da sunuyor. Makro müşterilerine verilen randevu sistemiyle beklemeden kesim kolaylığı sağlıyor. Makro Market'te koç ve dana gibi küçükbaş kurbanlıkların kilogramı 12,90 TL ile 13,90 TL arasında değişirken, büyükbaş kurbanlıklar ise 12,75 TL'den alıcı buluyor. Makro ayrıca 18 kg olan paketlenmiş küçükbaş kurbanlıkları Ankara, Kırıkkale ve İstanbul Mağazalarında 625 TL'den satarken, Karaman cinsi kurbanları ise 450 TL'den müşterilerine sunuyor.

MAKRO BU BAYRAM KURBANLIK 'DEVE' SATMIYOR

Geçtiğimiz yıl müşterilerden gelen talep nedeniyle, kurban satışlarına 'deve'yi de ekleyen Makro, bu yıl kurbanlık deve satmıyor. Türkiye'de sayısı azalan deve ile ilgili olarak hayvan severlerden gelen tepkileri değerlendiren Makro, bu yıl kurbanlık listesinden deveyi çıkarttı.

YOĞUN ÇALIŞANLARA ÖZEL, MAĞAZADA KURBAN SATIŞ İMKANI MAKRO'DA

Türkiye'nin marketi Makro, Bayram öncesi yoğun çalışan, zaman problemi yaşayan müşterilerine özel; Ankara, Kırıkkale ve İstanbul'da bulunan 93 mağazasında küçükbaş kurban satış imkanı sunuyor. Kendilerine en yakın Makro mağazalarına giderek talep formu dolduran müşteriler, küçükbaş kurbanları için talepte bulunabiliyor. Makro müşterileri, İslami şartlara uygun olarak kesilen kurbanlarını İstanbul, Ankara ve Kırıkkale'deki Makro Mağazalarından Bayramın 2. gününden sonra paketlenmiş şekilde özel kutularında teslim alabiliyor. Makro ayrıca kurbanlık hayvan derilerini Türk Hava Kurumu'na bağışlamak isteyen müşterileri için, Ankara'nın en modern kurban satış ve kesim merkezinde özel stand oluşturuyor.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
15.10.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Makro, Kurban, Satışları Başladı
Link: Makro'da Kurban Satışları Başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız