Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
çukurova tarım fuarı 

Çukurova Tarım Fuarı Çiftçileri Ağırlamaya Hazırlanıyor

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen "6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı" ile "6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı" , 14 - 18 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşecek.


ADANA - TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen "6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı" ile "6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı" , 14 - 18 Kasım 2012 tarihinde tarihinde TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Tarımın kalbi olarak anılan Çukurova'da çiftçiler, fuarda sergilenecek sektördeki yeni ürünlerle buluşacak. En son yenilikleri bu fuarda görecek olan çiftçi, yeni bilgi ve teknolojilerle tanışacak.

Onlarca ülkeden yüzlerce farklı firma ve temsilcilerinin katılması beklenen fuara, yurt içinden de yerli tarım üreticilerinin yoğun katılım göstermesi bekleniyor. Bu yıl ki fuarı yüz binden fazla kişinin gezmesi hedefleniyor.

"6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı" ile "6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı"; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana İl Tarım Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret ve Sanayi Odaları, TİKA-Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Seyhan, Yüreğir, çevre il ve ilçelerin Ziraat Odaları, Ç.Ü. Ziraat Fakültesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, tarafından destekleniyor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alt
alt

Ekleme Tarihi
22.10.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Çukurova Tarım Fuarı Çiftçileri Ağırlamaya Hazırlanıyor
Link: Çukurova Tarım Fuarı Çiftçileri Ağırlamaya Hazırlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız