Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Çorum Tarım Fuarı'na 35 ilden 200 firma katılacak

ÇORUM (CİHAN) - Çorum'da 29 Kasım-02 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 35 ilden 200 firma katılacak. Uluslararası Fuarcılık Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerlerin fuarlar olduğu belirtildi. Dünyada ve Türkiye'de yapılan tarım fuarlarının tarımdaki yeni gelişmeleri üreticiye sunarak teknoloji üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi gördüğü kaydedildi.


Açıklamada şunlara yer verildi: ''Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır.

Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım, satım, bilgi alışveriş imkanının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet, ekipmanları görme değerlendirme, alım ve satım imkanları oluşacaktır. Fuarımıza destek veren odalara, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.''


Ekleme Tarihi
18.11.2012
Ekleyen Kişi
Celil PAKSOY

Etiketler: Çorum Tarım Fuarına 35 ilden 200 firma katılacak
Link: Çorum Tarım Fuarı'na 35 ilden 200 firma katılacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız