Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Growtech Eurasia Antalya Expo 

Tarım fuarı Growtech Eurasia Antalya Expo Center'da

İSTANBUL (A.A) - Uluslararası alım heyetleri ile türk tarım üreticilerini buluşturan 12'inci Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 5 Aralık'ta Antalya Expo Center'da düzenlenecek.


Yapılan açıklamaya göre, üretici ile alıcıyı buluşturarak sektörde önemli bir iş hacmi oluşturan Growtech Eurasia, bu yıl 35 bin metrekarelik alanda 630'un üzerinde katılımcı ve 70 bin ziyaretçiyi ağırlayacak.

NTSR Fuarcılık tarafından organize edilen Fuara, Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere ve İspanya gibi ülkeler, ülke pavillionları ile katılarak hem ülkelerinde üretilen tarım ürünlerini tanıtacak hem de uluslar arası iş birlikleri için görüşmeler yapacak.

70 binin üzerinde ulusal ve uluslararası ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Growtech Eurasia, tohumculuk, fidecilik, örtü altı sebzecilik, modern meyvecilik, sera teknolojileri, sulama sistemleri, bitki besleme, bitki koruma, projelendirme ve ambalajlama gibi katılımcı profili ile tarım sektörünün en son ürünlerini, yeni teknolojileri ve yeni hizmetleri bir araya getirecek.

Growtech Eurasia Tarım Fuarı Grup Direktörü Engin Er, Türk Tarım Sektörünün son 10 yıl içerisinde tarımsal hasıla bakımından dünyada 7'inci sıraya yükseldiğini belirtti. Türkiye'nin tarımsalı hasılasının 23 milyar dolardan 62 milyar dolara yükseldiğini söyleyen Engin Er, ''Avrupa ülkeleri arasında 1'inci sıraya, dünyada 7'inci sıraya yükseldik. Türkiye ekonomide yüzde 8,5, tarım sektörü ise yüzde 5,2 büyüdü'' dedi. 

Ekleme Tarihi
02.12.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Tarım, fuar, Growtech Eurasia Antalya Expo Center,
Link: Tarım fuarı Growtech Eurasia Antalya Expo Center'da




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız