Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Doğal ürünler sanal pazarda

Seferihisar Belediyesi'nin girişimiyle üreticileri ve kadınları desteklemek amacıyla kurulan sanal üretici pazarı, kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaştı.


Seferihisar Belediyesi'nin girişimiyle üreticileri ve kadınları desteklemek amacıyla kurulan sanal üretici pazarı, kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaştı. Seferihisarlı yerel üreticilerin ve kadınların desteklenmesi amacıyla kurulan ve Girit kabağından karabaş otu reçeline kadar 130 çeşit ev yapımı ve organik gıda ürünün satışa sunulduğu ''Seferipazar'' adlı internet sitesi, kuruluş amacı ve yakaladığı başarıyla dikkat çekiyor.
 
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha önce hayata geçirdikleri ''üretici pazarları'' ve ''kadın kooperatifi'' uygulamalarını, bir süre önce sanal ortama taşıma kararı aldıklarını ve ''www.seferipazar.com'' adlı alışveriş sitesini oluşturduklarını belirtti. Başkan Soyer, Seferipazar'ın yakaladığı başarının, üreticilere ve kadınlara ait olduğunu, belediyenin sadece onlara destek olduğunu ifade etti. Soyer, Seferipazar'da satışa sunulan ürünlerin tümünün güvenilir, taze ve temiz olduğunu, üretici kadınların da düzenli olarak müşteri memnuniyetini araştırdıklarını ve bu yönde çalışma yaptıklarını ifade etti. Yurt içinden Ankara, İstanbul ve Antalya başta olmak üzere birçok noktadan sipariş aldıklarını ve bu siparişleri haftanın 2 günü kargoyla adreslerine ulaştırdıklarını anlatan Seferipazar internet sitesinin yöneticisi Yasemin Karabulut, ''Her hafta 150-300 kilo arası sipariş alıyoruz. Ege otları ve Seferihisar mandalinası en çok ilgi gören ürünlerimiz'' dedi.








http://www.tarimtv.gov.tr/
alt
alt

Ekleme Tarihi
03.12.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Doğal ürünler sanal pazarda
Link: Doğal ürünler sanal pazarda




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız