Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Keşan'da 29 Bin Hayvan Şap Aşısı Oldu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şap aşılaması kapsamında 24 bin 144 adet büyükbaş ve 4 bin 706 adet küçükbaş hayvanın şap aşısı olduğu öğrenildi.


İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Gökhan Kıyım, Keşan'da şap aşılamasının tamamlandığını belirterek, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Kıyım, bir aydan daha kısa sürede tamamlanan şap aşılaması çalışmasında 24 bin 144 adet büyükbaş, 4 bin 706 adet küçükbaş hayvana şap aşısı yapıldığını söyledi. Şap aşılamasının, belgenin hastalıklardan ari bir bölge olması nedeniyle çok önemli olduğunu belirten Gökhan Kıyım, çalışmalarda 4 veteriner sağlık teknisyeni, 2 veteriner hekimin görev aldığını ifade ederek, "Aşı çalışmalarımızı, bize tanınan süreden daha kısa bir süre içerisinde tamamladık. Müdürlük olarak şap aşılaması çalışmalarımıza, Kurban Bayramı'ndan sonra başlamıştık. Çalışmamızı kısa sürede tamamlamamızdaki önemli etkenlerden bir tanesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzün aşıları süresinde temin ederek taleplerimizi anında karşılaması oldu. Bu nedenle İl Müdürlüğü'ne, çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan muhtarlarımız da teşekkür ediyoruz." dedi. (İHA)

Ekleme Tarihi
04.12.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Keşan, 29 Bin Hayvan, Şap Aşısı, Oldu
Link: Keşan'da 29 Bin Hayvan Şap Aşısı Oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız