Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
çorum tarım fuarı 

Tarım ve Hayvancılık Fuarı 70 bin ziyaretçi ağırladı -Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal: -''Fuarın, katılımcı ve ziyaretçi sayısı göz önüne alındığında il ve bölgesel düzeyden çıkıp, ulusal düzeyde bir fuar haline geldiği görülmekte'' 
 
ÇORUM (A.A) - Çorum'da 29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Gıda, Sera, Tohum, Süt Endüstrisi ve Fidancılık Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

     Fuarın organizasyonu ile ilgilenen şirketin yetkilileri Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret ederek, fuara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

     Atasagun, 29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 35 ilden 200 firmanın katıldığını ifade ederek, fuarda yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ve ekipmanlarının sergilendiğini belirtti.
     TSO Fuar ve Sergi Kompleksi'nde dört gün açık kalan fuarı 35 ilden 70 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Atasagun, hem açılan stant sayısı hem de ziyaretçi sayısı ile başarılı bir şekilde tamamlanan fuarın, her açıdan verimli geçtiğini kaydetti.
     TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da fuara gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Fuarın, katılımcı ve ziyaretçi sayıları göz önüne alındığında il ve bölgesel düzeyden çıkıp, ulusal düzeyde bir fuar haline geldiği görülmekte'' dedi.
     Fuarın, kentte bundan sonraki süreçte doğru tespitlerle yapılacak ihtisas fuarları için önemli bir gösterge olduğunun altını çizen Başaranhıncal, ''İhtisas fuarlarında doğru organizasyon firması ile çalışılması durumunda ilimizin diğer ihtisas alanlarında da fuarlar yapması, önemli bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır'' diye konuştu.
    
 

Ekleme Tarihi
08.12.2012
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: çorum tarım fuarı
Link: Tarım ve Hayvancılık Fuarı 70 bin ziyaretçi ağırladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız